Novice

Nazaj

IMG_9160

Mavrično obarvana avla Pegazovega doma

V sredo, 29. oktobra smo v avli Pegazovega doma otvorili razstavo slik ljubiteljev likovne ustvarjalnosti »Mavrica« iz Rogaške Slatine. Dogodek je povezovala Sandra Murk in domski pevci so poskrbeli za prijetne pevsko glasbene vložke.

IMG_9142

Okrog sveta

V sredo, 22. oktobra nas je obiskal svetovni popotnik Andrej Morelj, ki mu je uspelo v pičli uri in pol nas popeljati okoli sveta. 

IMG_9122

Predavanje o osteoporozi

Ob svetovnem dnevu osteoporoze smo v Pegazovem domu pripravili strokovno predavanje na temo dejavnikov tveganja in preventivnih ukrepov za preprečevanje te bolezni.

IMG_8957

Jesen na zunanjih fitnes napravah

V našem domu potekajo skozi vso leto dvakrat tedensko vaje za osebe po možganski kapi vod vodstvom fizioterapevta in delovne terapevtke. 

IMG_8785

Jesensko srečanje s prostovoljci Pegazovega doma

Karitasovi prostovoljci že od vsega začetka vestno obiskujejo naše stanovalce ter na različne načine pomagajo in sodelujejo s Pegazovim domom. V dom prinašajo toplino in pozitivno energijo. Skupaj z njimi dobro sodelujemo in soustvarjamo. 

IMG_8743

Ob zvokih tibetanskih posod

Stanovalci in stanovalke so z veseljem sprejeli prostovoljko gospo Ingrid Ferlež in se v sredo, 01. oktobra, na mednarodni dan starejših, prepustili zdravilnim zvokom tibetanskih posod.

IMG_8689

Prireditev ob mednarodnem dnevu starejših

Dne 30.9.2014 se je v Pegazovem domu odvila prireditev ob mednarodnem prazniku – dnevu starejših. Prireditev smo pričeli s pevskim zborom naših stanovalcev, pod taktirko gospe Marinke Mastnak. 

Stran 95 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik