Novice

Nazaj

DSC00801.JPG

Praznovanje novega leta

Pripravili smo tradicionalno novoletno zabavo za stanovalce Pegazovega doma, s katero smo v pričakovanju izpolnjenih želja, povabili leto 2015, da se nam pridruži. Praznovanje novoletne zabave se je začelo s slavnostnim kosilom v vseh skupinah in končalo s presenečenjem.

DSC_0053

Božični koncert mladih glasbenikov

V sredo,17. decembra so nas že tradicionalno obiskali učenci Glasbene šole Rogaška Slatina in nam pripravili nepozaben koncert.
 

DSC_0029

Obisk v vrtcu Potoček

V torek, 09. decembra  smo preživeli lep dopoldan z otroki in vzgojiteljicami Vrtca Potoček.
 

DSC_0183

Miklavž se pripeljal z novim dvigalom

V četrtek, 4. decembra, se je v Pegazov dom Miklavž pripeljal z novim dvigalom. Dobri in veliki mož z brado in škofovsko kapo je prvi stopil iz sodobnega, v prijetnih barvnih tonih opremljenega dvigala, čemur so stanovalci navdušeno zaploskali.

DSC_0160

Z jasnim pogledom proti novemu letu

Oči so kot okno v svet in dokler dobro vidimo (z očali ali brez) se dostikrat niti ne zavedamo pomena vida za vsakdanje delovanje.

postavitev jelke 008

Zažareli v zlati in rdeči

Veseli december smo pričeli s krasitvijo jelke in prostora v avli. Tokrat smo zažareli v zlati in rdeči, ki sta praznični in energijski.

Egipt

Križarjenje po Nilu

Gospa Aleksandra Krumpak nam je v sliki in besedi prikazala križarjenje po najdaljši reki na svetu, Nilu.
 

DSC_0040

Medgeneracijski sprehod do izvira mineralne vode

V torek, 18. novembra smo se odpeljali po, na novo asfaltirani, cesti pod Bočem do lepega kraja Kostrivnica, kjer smo bili dogovorjeni z vzgojiteljicami in otroki Vrtca Studenček.

IMG_9276

Gozd naša poslednja svoboda

Stanovalec Pegazovega doma, g. Franc Jagodič je bil vrsto let gozdar in o gozdu pripoveduje kot o največjem božanstvu. »Gozd je banka, ki da največje obresti«, pove vitalni sedeminosemdesetletnik.

Stran 94 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik