Praznovanje novega leta

Nazaj

DSC00801.JPG

Pripravili smo tradicionalno novoletno zabavo za stanovalce Pegazovega doma, s katero smo v pričakovanju izpolnjenih želja, povabili leto 2015, da se nam pridruži. Praznovanje novoletne zabave se je začelo s slavnostnim kosilom v vseh skupinah in končalo s presenečenjem.

Prisluhnili smo narodno zabavni glasbi v zasedbi Gregorja Bevca na harmoniki in Sebastijana Plevnika na kitari, ob prijetni glasbi so nadaljevale citrarki in kitaristka iz Glasbene šole Rogaška Slatina, plesna skupina Country mačke iz Kranja so nas v kavbojskem valu popeljale na divji zahod, prisluhnili smo pevski skupini Univerze za tretje življenjsko obdobje Rogaška Slatina, ki gojijo starogradske pesmi, romance in balade, Petra Preininger in Davor Stojakovič sta nas s plesnimi koraki zapeljala v čačača, rumbo in jive, otroška folklorna skupina se je predstavila s plesnima točkama Ob bistrem potočku je mlin in Rašpljo, skavti so z Lučjo miru iz Betlehema prinesli mir vsem, tudi direktorica Kristina Kampuš je s toplimi in spodbudnimi besedami s stanovalci nazdravila letu, ki prihaja.

Stanovalci pa so nazadnje le dočakali težko pričakovano presenečanje. Naše zaposlene so kot navijačice na Gamsovo že skoraj ponarodelo pesem »Kdor ne skače, ni Sloven'c« razigrano zaplesale in požele velik nasmeh in aplavz naših stanovalcev. Tako smo se od novega leta poslovili nasmejano in v dobri družbi.

DSC00801.JPG
IMG_1611
IMG_3205.JPG
IMG_3227.JPG
IMG_3245.JPG
IMG_3250.JPG
IMG_3271.JPG
IMG_3264.JPG
DSC_0071
DSC_0082
DSC_0099

Uradni podatki

Stopite v stik