Novice

Nazaj

Prostovoljno delo v Pegazovem domu

Dober mesec je naokoli, odkar smo v Pegazovem domu začeli s prostovoljnim delom, za individualno druženje z stanovalci in za pomoč pri skupnih aktivnosti.

Prosti čas

Prosti čas nam vsem dosti pomeni in v različnih življenjskih obdobjih ga različno preživljamo in doživljamo. Kaj pa starejši in prosti čas?

Peka »štrudla«

V Pegazovem domu se vedno kaj dogaja, saj si vodstvo prizadeva, da bi se tu dobro počutili – torej: domače. Delovna terapevtka je predlagala, da bi spekli jabolčni zavitek – po naše »štrudl«.

Razveselili stanovalce

Razstava turističnega društva Kostrivnica se je iz Kostrivnice preselila v Pegazov dom.

Pegazov dom je zrasel v enem letu

Popoldansko odprtje Pegazovega doma za starejše občane je Branko Kidrič, župan občine Rogaška Slatina, označil za dogodek desetletja, na pogovoru z novinarji pa je še poudaril, da gre za uresničitev uspešne naveze javnega in zasebnega interesa.

V Rogaški začeli graditi dom starejših

Po sedmih letih prizadevanj so včeraj v Rogaški Slatini začeli graditi dom za starejše občane. Občina bo ta načrt uresničila v sodelovanju z ljubljansko zasebno družbo Comett domovi.

Nove koncesije za domove starejših

Ministrstvo za delo je izbralo deset novih koncesionarjev, pri katerih bo v prihodnjih dveh letih na razpolago skupaj 906 nastanitvenih mest.

Stran 163 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik