Novice

Nazaj

IMG_8579

Prihod Tetke jeseni v Pegazov dom

Za marsikoga je jesen najlepši letni čas, saj nas narava bogato obdaruje. Simbolično smo pred vhodom v Pegazov dom postavili »Tetko jesen«. 

DSC00469.JPG

Slavnostna uvodna prireditev E-Qalin

Dne 18.9.2014 se je v Pegazovem domu odvila slavnostna prireditev s katero smo skupaj s stanovalci, svojci ter ostalimi gosti odprli vrata vseevropskemu modelu kakovosti v domovih za starejše- E-Qalinu. 

DSC00420.JPG

Uvodna prireditev E-Qalin za zaposlene

Dne 17.9.2014 se je v Pegazovem domu odvila slavnostna prireditev s katero smo zaposleni odprli vrata vseevropskemu modelu kakovosti v domovih za starejše- E-Qalinu.

1

Priljubljena devetdesetletnica

Gospa Voga Milka se je rodila 09.09.1924 v Loki pri Žusmu v družini s šestimi otroki. Živahne modre oči in hitre kretnje z rokami nakazujejo zanimivo osebo, ki ima rada ljudi, živali in rastline. 

Tombola

Začeli so se turobni in deževni dnevi, ki so  kot nalašč za druženje ob igranju tombole. 

Žogabend v Pegazovem domu

Konec julija smo v Pegazovem domu pričeli z novo prilagojeno skupinsko vadbo, kjer stanovalci pod vodstvom delovne terapevtke po vnaprej izbrani glasbi in koreografiji simetrično udarjajo po velikih gimnastičnih žogah.

Obsoteljski slavčki med nami

Petkov avgustovski  popoldan, so nam popestrili pravi slavčki in sicer kvartet Obsoteljski slavčki, ki prihajajo iz Podčetrtka in okolice.  

Pesem vesela z otroki iz Oratorija

Popoldan so nam popestrili otroci iz Oratorija Rogaška Slatina pod vodstvom gospe Klavdije Nušinović. Pripravili so nam pester program aktivnosti, ki jih v tem tednu počnejo skupaj. 

Delavnica iz sivke

Gospodinja Darja je stanovalke in stanovalce razveselila s sivkinimi vrečicami, ki odišavijo prostor, razkužijo perilo, odganjajo molje, komarje, muhe in drugi mrčes. 

Stran 96 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik