Novice

Nazaj

DSC_0005

S potopisom v Venezueli

Helena in Matjaž Čampa sta stanovalcem Pegazovega doma predstavila že kar nekaj izjemno zanimivih držav, zadnja med njimi je bila Venezuela.
 

DSC_0021

Pustno rajanje v Pegazovem domu

Tudi v Pegazovem domu se na pustni torek vse vrti okoli pustnih šem, krofov in rajanja. Preden pa pusta pokopljemo, se vsak prelevi v kogarkoli si želi.


 

DSC_0064

Veselo na pustno in valentinovo soboto

»Danes je sveti Valentin, ki prinaša ključe od korenin, pa tudi pust je pred vrati in zagotovo bo kmalu prišla sončna pomlad. Nekaj sonca pa smo danes med vas prinesli tudi mi.«

DSC_0179

Pravljice so balzam za vse generacije

Danes, 12. februarja, so nas dopoldan obiskali otroci in vzgojiteljici Karmen in Mojca iz Vrtca Izvir. Zbrali smo se ob prebiranju pravljic. Dve pravljici sta prebrali naši stanovalki, eno pa vzgojiteljica Mojca.

DSC_0116

Dostojanstvo slehernega človeka

Na zasneženo četrtkovo popoldne je stanovalce, prostovoljce, obiskovalce in zaposlene v Pegazovem domu s svojo prisotnostjo razveselil upokojeni nadškof in profesor, dr. Anton Stres.

DSC_0008

Šempetrani ponovno navdušili

tako iskren in bogat program pripravijo Šempetrani, tako prijetno je srečanje z njimi, da je kar težko opisati le z besedami…

DSC_0012

Ansambl »Ga še ni blu«

Leto 2015 smo začeli veselo, tudi s pomočjo etno skupine »Ga še ni blu« iz Podčetrtka in okolice, ki so se nam predstavili 15. januarja.

DSC_0005

Pletenje za zdravje

Ponovili smo veščino pletenja, ali kot radi rečemo po domače, štrikanja.

DSC_0143

Človek ne jezi se

V petek, 09. januarja smo pričeli z medgeneracijskim sodelovanjem s I. Osnovno šolo Rogaška Slatina. Veseli smo bili mentorice gospe Natalije Herič ter četrtošolcev Špele, Nikota, Ele in Manje.

Stran 93 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik