Novice

Nazaj

8 let Pegazovega doma

Četrtega aprila smo v Pegazovem domu praznovali 8. obletnico delovanja doma. V tem obdobju smo prestopili številne mejnike in pustili prijazno sled v mnogih življenjih.

Klubi svojcev v Pegazovem domu

Stanovalci, svojci in osebje Pegazovega doma pletejo mrežo odnosov, ki so zelo pomembni za medsebojno sodelovanje in tudi za dobro počutje stanovalcev.  

Pesem ob materinskem dnevu

 

Dan pred materinskim praznikom, so našim stanovalcem in predvsem stanovalkam zapeli člani Moškega pevskega zbora iz Rogaške Slatine.

Literarni krožek z gospo Erno Ferjanič

Gospa Gordana Kitak je na literarni krožek povabila gostjo o kateri večkrat beremo iz medijev, redki pa smo jo osebno poznali, zelo prijetno domačinko, Erno Ferjanič.

Obisk kulinarične razstave

Na čudovit sončen dan, 18. marca, smo se odpravili do Kulturnega centra, kjer so svoje izdelke postavile na ogled članice Društva Gaja.

Literarni krožek

V ponedeljek, 17.03. smo z veseljem pozdravili novonastali literarni krožek, ki ga bo vodila gospa Gordana Kitak.

Ljudski pevci iz Kostrivnice

Danes je stanovalce pred kosilom čakalo presenečenje, saj so jim čas krajšali Ljudski pevci in pevke iz Kostrivnice. Nastopili so na vseh sedmih skupinah in vnesli poskočno vzdušje, kakršno je prihajalo iz preprostih domačih glasbil in pomenljivih besedil.

Stran 100 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik