Frizerska revija v Pegazovem domu

Nazaj

Sobota, 14.junij 2014. V frizerskem salonu Karmen je živahno, modeli se pripravljajo, frizirajo, fenajo, barvajo, prihajajo otroci, odrasli, gneča je nepopisna. Kot modeli sodelujejo zaposleni in stanovalci Pegazovega doma, otroci ter stranke iz lokalnega okolja.

Vse priprave so namenjene popoldanskemu dogodku, 2. frizerski reviji v Pegazovem domu, ki jo pripravlja Frizerski salon Karmen. Končno nastopi ura, ko se revija prične. Domski pevski zbor z Marinko Mastnak uvodoma zapoje, nato pa voditeljica Irena spretno krmari med točkami, pozdrav direktorice doma, predstavitev modelov »za vsakodnevne priložnosti«, pa Manca in Jaka Lorger na harmoniki in flavti in že se kot modeli  predstavljajo najmlajši. Takoj zatem se predstavlja tretja skupina modelov, ki nas prepričuje s »športnimi frizurami«. Pa spet glas harmonike in še zadnja skupina modelov, ki nas očara z »elegantnimi pričeskami«, primernimi za večerne in svečane priložnosti. Gospe se sprehajajo, počasi, elegantno,  se kdaj pa kdaj obrnejo, da se pričeska vidi iz vseh strani…

Zaključimo s pesmijo, ob Marinkini harmoniki pomagamo domskim pevcem še vsi ostali, besede zahvale, nepozabni vtisi in nadvse prijeten občutek o uspešni izvedbi čudovitega dogodka.

Uradni podatki

Stopite v stik