Novice

Nazaj

Zaključek sodelovanja s prostovoljci

Teja, Klara, Ivana, Sefada, in Saša so dijakinje ŠC Rogaška Slatina, ki so v šolskem letu 2013/14, pod mentorstvom gospe Mojce Roter vestno opravljale prostovoljsko delo v Pegazovem domu

Majsko muziciranje v Pegazovem domu

»Glasba je duhovno bogastvo, je duhovna hrana, ki je dobra za vse ljudi«, je v uvodu v majsko muziciranje za dobro počutje stanovalcev, dejala ravnateljica glasbene šole, ga. Tatjana Šolman.

Majska vožnja po parku

Po nestanovitnem aprilu je končno nekaj sončnih dni, zato smo stanovalce negovalnih skupin peljali na sprehod oz. vožnjo po parku.

Nasmejani prostovoljci v Pegazovem domu

Pomladno srečanje prostovoljcev je s pozdravom vseh navzočih pričela direktorica Pegazovega doma, Kristina Kampuš, ter zaželela prijetno druženje.

Gojko Javšenak s harmoniko

Turobno aprilsko popoldne nam je popestril znan harmonikar Gojko Javšenak, bolj znan pod imenom Pohorski klatež.

Nasmejani prostovoljci

Pomladno srečanje prostovoljcev smo pričeli s smehom, saj sta vaditeljici joge smeha Renata in Mateja popeljali prostovoljce v svet ho – ho- ha – ha – ha.

Mlinčeva potica

Gospa Anica Colnerič ima dolgoletne izkušnje z izdelavo pekovskih peciv in posebno doživetje jo je bilo opazovati pri izdelavi mlinčeve potice.

Blagoslov velikonočnih jedi

V soboto zjutraj, ko je po domu še dišalo po sveže pečenem domačem kruhu je prišel duhovnik g. Novak in blagoslovil velikonočne jedi, ki so jih pripravile gospodinje.

Zakaj so mineralne vode iz Rogaške Slatine zdravilne

V četrtek, 17. aprila smo prisluhnili gospe Aleksandri Saši Krumpak, ki nam je povedala veliko zanimivega na temo »Zakaj so mineralne vode iz Rogaške Slatine zdravilne v povezavi s Hipokratom in štirimi elementi«.

Ustvarjalna velikonočna delavnica

Velika noč je pred vrati, zato se nas večina pripravlja na prihajajoče praznike. Seveda ne gre brez obarvanih pirhov in različnih velikonočnih dekoracij.

Stran 99 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik