Novice

Nazaj

Sprehod na gregorjevo

Lepi dnevi vabijo v naravo, zato smo organizirali sprehod oz. vožnje oseb na vozičkih po parku. Zgodilo se je na dan, ko se ptički ženijo, Gregorjevo.

Z zvončki v rokah proslavili dan žena

Ob dnevu žena so nas obiskali učenci 3. Osnovne šole Rogaška Slatina in nas razveselili s kratkim kulturnim programom. Stanovalke in stanovalci pa so se zelo razveselili tudi šopka zvončkov.

Pustni torek v Pegazu

Zima letos ni bila mrzla in snežna, pa vendar smo v Pegazovem domu komaj dočakali pusta da bi priklicali sonce in pravo pomlad.

Kurenti odganjali zimo

V ponedeljek, so nas obiskali dolgo pričakovani kurenti. Stanovalci so jih že od zgodnjega popoldneva čakali, zato jih je njihov prihod še toliko bolj razveselil.

Pakistan - dežela čistih

V sredo, 26. februarja sta nas Helena in Matjaž Čampa popeljala na potovanje posebne vrste, saj smo se podali v raznoliki Pakistan. Čudovita dežela po naravnih danostih, a zelo kruta in neizprosna za prebivalce, ki so v večini muslimani.

Predavanje o čebelarstvi in varnosti

V februarju smo imeli v Pegazovem domu dve zanimivi predavanji: 13. 02. nas je obiskal Tomaž Svete iz Čebelarstva Brenča in 19.02. sta nas policista Darko Grobin in Bogdan Narat iz PP Rogaška Slatina poučila o varnosti.

Ne pozabite na varnost

Dne 19.2.2014 ob 10.00 uri sta nas obiskala policista, ki sta nas poučila o varnosti. Naloga policije ni samo iskanje storilcev kaznivih dejanj, temveč tudi preventivna dejavnost.

Predstavitev čebelarstva Brenča

Gospod Svete Tomaž iz Trebeljnega je zelo ilustrativno predstavil Čebelarstvo Brenča našim stanovalcem in stanovalkam. Povedal, in z video posnetki je prikazal, kako 150 panjev čebel vozijo po raznih krajih Slovenije (Bizeljsko, Javorniki).

Stran 101 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik