Novice

Nazaj

Obisk otrok iz vrtca Kapljica

V ponedeljek, 16. junija so nas s svojim obiskom razveselili otroci iz Vrtca Kapljica Sv. Florijan. 

Frizerska revija v Pegazovem domu

Sobota, 14.junij 2014. V frizerskem salonu Karmen je živahno, modeli se pripravljajo, frizirajo, fenajo, barvajo, prihajajo otroci, odrasli, gneča je nepopisna. Kot modeli sodelujejo zaposleni in stanovalci Pegazovega doma, otroci ter stranke iz lokalnega okolja.

Za vsako bolezen rož´ca raste

Že naše babice so govorile, da za vsako bolezen rož´ca raste. Tudi stanovalci, predvsem stanovalke rade povedo, da je na njihovih vrtovih vedno bil kotiček, kjer so imele svojo domačo lekarno.

Športne igre stanovalcev

V četrtek, 12. junija smo se z stanovalci odpravili na športne igre stanovalcev domov celjske regije ki so potekale v Sončnem parku Doma ob Savinji Celje. 

Jaz pa grem na zeleno travco

V sredo, 11. junija smo imeli v skupni jedilnici Pegazovega doma neke vrste zaključek sodelovanja z vrtcem Rogaška Slatina za preteklo šolsko leto. Zaključek smo obeležili s petjem in sladoledom.

Bajt in Hugo sta navdušila

Danes je končno napočil dan, ko sta nas obiskala Bajt z vodnikom Petrom in Hugo z Zoranom.

Izlet v Kumrovec

V petek, 30. maja smo se veselo razpoloženi odpeljali na izlet v Kumrovec. Pot nas je vodila mimo Podčetrtka, Imenega do Bistrice ob Sotli, kjer smo prečkali mejni prehod in nadaljevali pot do etnološkega muzeja »Staro selo« v Kumrovcu.

Literarni krožek

Že nekaj časa deluje v okviru doma literarni krožek. Prebiramo in pogovarjamo se o različnih temah: poezija, proza in film.

mmm...dišalo je po bezgu

Prišel je mesec maj in s tem čas cvetenja bezga. Ta omamni vonj nas je premamil, da smo se odločili pogostiti naše stanovalce s sladicami iz bezga.

Stran 98 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik