Novice

Nazaj

Otvoritev razstave slik akvarelov Blanke Božič

V avli Pegazovega doma smo danes odprli razstavo slik akvarelov gospe Blanke Božič iz Letuša. Bila je lepa prireditev, napolnjena s čustvi, kakor so tudi njene slike krajin iz Primorske in Savinjske doline.

Izlet na Sladko Goro in v Kostrivnico

V sredo, 06. avgusta smo se z avtobusom odpeljali novim dogodivščinam na proti. Peljali smo se na Sladko Goro, kjer nam je g. Štunf Franc povedal in razkazal značilnosti znane božjepotne Marijine cerkve. 

Anino

Kot vsako leto, smo tudi letos počastili god vseh An, ki bivajo v našem domu. 

Slastne palačinke

Bil je vroč julijski dan, ko je Tomo, naš glavni kuhar, postavil pred Pegazovim domom žar in ogromen senčnik izpod katerega je zadišalo po slastnih palačinkah.

Obisk Kristalne dvorane

Dne 16.7.2014 smo s stanovalci Pegazovega doma obiskali veličastno Kristalno dvorano, ki se nahaja v Grand hotelu v Rogaški Slatini. 

Nastop pevskega zbora

V sredo, 9. julija je bil naš dom prežet z petjem mešanega pevskega zbora Šmartno na Pohorju.

Veselo na terasi Pegazovega doma

V toplih dneh stanovalci radi posedijo na terasi Pegazovega doma, ker pa se vročemu soncu radi izognemo, smo v letošnjem letu namestili dodatno zasenčenje, novo tendo, poleg tega smo teraso polepšali še z večjimi cvetličnimi koriti, ki dajejo obiskovalcem terase prijeten vtis in počutje.

Postavitev kozolca


V torek, 1. julija smo pred našim domom postavili kozolec, ki so ga izdelali,ob pomoči hišnika,naši stanovalci. Kozolec bo še dodatno polepšal okolico Pegazovega doma,

Junijska tombola

V sredo 18. junija smo se zopet zbrali v velikem številu pri priljubljeni igri tombola, ki je že tradicionalna mesečna aktivnost v našem domu. 

Ogled in predstavitev knjižnice Rogaška Slatina

Zaželeli smo si, da obiščemo Knjižnico Rogaška Slatina, ki je sosednja stavba Pegazovega doma. Gospa Nataša Koražija, direktorica, nas je prijazno sprejela ter nam zaželela dobrodošlico. Knjižničarka Mojca nam je predstavila delovanje knjižnice in nas pospremila med knjižnimi policami.

Stran 97 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik