Slavnostna uvodna prireditev E-Qalin

Nazaj

DSC00469.JPG

Dne 18.9.2014 se je v Pegazovem domu odvila slavnostna prireditev s katero smo skupaj s stanovalci, svojci ter ostalimi gosti odprli vrata vseevropskemu modelu kakovosti v domovih za starejše- E-Qalinu. 

To pomeni, da smo se odločili za razvoj in se zavezali, da razvoj ustvarjamo skupaj z vodstvom, zaposlenimi, stanovalci in njihovimi svojci. Delati na razvoju pomeni biti buden v tem, kaj delam, kako delam, kakšne so potrebe in želje vsakega posameznega stanovalca in biti pozoren na to, kaj nam sporočajo svojci.

E-Qalin sam po sebi ni kakovost, je pot do kakovosti. Gospa Irena Strašek, namestnica direktorice v Pegazovem domu ter vodja kakovosti nam je v izčrpni predstavitvi razložila, da bomo to udejanjili z rednim spremljanjem ključnih procesov in struktur, rezultati pa nas bodo opozarjali, ali smo pri teh razmišljanjih in spremembah na pravi poti oz. kateri ukrepi so še potrebni za izboljšavo sprememb in prilagoditev.

 

Srečno pot modelu E-Qalin je na prireditvi zaželel tudi župan občine Rogaška Slatina, mag. Branko Kidrič. Gospa Helena Čampa, predstavnica Cometta, pa nam je čestitala  za  pogum in pripravljenost narediti življenje naših stanovalcev bolj kakovostno ter povečati stopnjo zadovoljstva zaposlenih. Stanovalce je z zvoki harmonike razveselila Lara Škrabl, vokalna skupina pa je dvorano napolnila z melodijami domačih in tujih avtorjev.

 

Prireditev se je zaključila s praznično torto, ki jo je z željo srečno E-Qalin skupaj s stanovalko Pegazovega doma in svojcem razrezala direktorica Pegazovega doma, gospa Kristina Kampuš.

DSC00469.JPG
DSC00445.JPG
DSC00458.JPG
DSC00460.JPG
DSC00461.JPG
DSC00462.JPG

Uradni podatki

Stopite v stik