Novice

Nazaj

DSC_0014

Šiviljska

Znova smo se zbrali tisti, ki radi šivamo - ročno in strojno.

DSC_0134

Srečanje svojcev na Klubih

V četrtek, 26. 3. 2015 ob 16. uri, smo se s svojci stanovalcev skupin Zarja in Spominčica ponovno zbrali v Pegazovem domu.

DSC_0116

Z roko v roki naprej

Življenje je kot knjiga. Na prvi strani je rojstvo, na zadnji je smrt. A vmes je mnogo strani namenjenih našemu delovanju, našim dobrim delom po katerih si nas bodo zapomnili in bomo z njimi pustili neizbrisen pečat

DSC_0050

Materinski dan z mehiškimi dobrotami in napevi

Letošnji materinski dan smo v Pegazovem domu obarvali mehiško. Pred kosilom so na vsaki skupini zapele pevke Univerze za tretje življenjsko obdobje pod taktirko gospe Marinke Mastnak

DSC_0216

Sprehod in ogled kulinarične razstave

V petek, 20. marca smo se po kosilu zbrali stanovalci in učenci 1.OŠ in odšli na sprehod do Kulturnega centra, kjer kulinarične dobrote razstavlja društvo Gaja, društvo za ohranjanje slovenskih narodnih jedi in običajev občine Rogaška Slatina.

DSC_0031

Stilska preobrazba v Pegazovem domu

Narava nas je v današnjih dneh s svojo spreminjajočo se podobo začela nagovarjati in nas navdušila z idejo o Pegazovi stilski preobrazbi ene od naših stanovalk.

DSC_0042

Aromaterapija

V sredo, 11. marca, nam je mag. pharm. Mara Doljak, predstavnica podjetja Aromara, predstavila koristne učinke aromaterapije in posazmeznih eteričnih olj.

DSC_0388

Mačke v Pegazovem domu

»Vedno sem rada vezla in šivala,« pravi gospa Jožica, ko pridno s polnilom polni del iz katerega bo kasneje nastala muca. »Ta muca bo v moji sobi našla posebno mesto, boste videli,« pa doda gospa Ivana.

Stran 92 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik