Novice

Nazaj

December

Lahko bi rekli, da je december en sam praznik. Tako ga doživljamo v Pegazovem domu. Druženja, srečanja z župani, koncerti, nastopi in seveda neštete lepe želje za naše stanovalce. Rogaške novice, 24.12.2009

Ogled živih jaslic

V nedeljo popoldan, 27.12.2009 smo se odpeljali s turističnim vlakcem v Spodnjo Kostrivnico na ogled živih jaslic.

Radostno v 2010!

Kljub vsem dogodkom v decembru pa stanovalci še posebej z veseljem pričakujejo novoletno zabavo, ki je bila tokrat 22. decembra na vseh sedmih skupinah. Bogat pevski, glasbeni in plesni program ter slavnostna večerja so bili nepozabni.

Koncert Majde Petan

V četrtek, 17. decembra, sta stanovalce v Pegazovem domu s svojim koncertom razveselila Majda in Marjan Petan.

Priprava domačega božičnega čaja

Ker že vse diši po božiču, nam je gospa Slanc-Vulič Breda v poučnem predavanju pokazala kako si skuhamo čaj, ki je obarvan s prazničnimi notami...

Obiski županov

V tem tednu smo imeli v gosteh župane treh občin, ki so obiskali stanovalce iz občin Šmarje pri Jelšah, Rogatec in Bistrice ob Sotli.

Obiskali smo vrtec Potoček

Prazniki se neizbežno približujejo in tako smo v teh predprazničnih dneh obiskali naše najmlajše v vrtcu Potoček Rogaška Slatina.

Muziciranje

Po predstavitvi glasbene terapije v letu 2008, ki sta jo za stanovalce Pegazovega doma izvedli Špela Loti Knoll in Claudia Knoll smo pričeli v sodelovanju z Glasbeno šolo Rogaška Slatina, pod vodstvom ge. Tatjane Šolman z glasbeno urico, ki smo jo poimenovali Muziciranje za dobro počutje.

Stran 138 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik