Novice

Nazaj

Miklavžev večer v Pegazovem domu

Vhod v dom krasijo okrašena drevesa, na stotine lučk se poigrava v svetlobni zavesi, v avli pa vas pričaka mogočno božično drevo, ki so ga stanovalci postavili dan pred prihodom velikega moža. »Leto je naokoli…« nas je nagovoril sv. Miklavž, ki je obiskal vse stanovanjske skupine. Rogaške novice, 11.12.2009

Obisk Miklavža

»Leto je naokoli…« nas je nagovoril sv. Miklavž, ki je obiskal vse stanovanjske skupine.

Potopisno predavanje - Nordkapp

V petek, 27. novembra sta nam simpatični Teja in Nika Kampuš, predstavili svojo septembrsko potovanje do najsevernejše točke, strehe Evrope, Nordkappa.

Mednarodni dan invalidov

03. december je mednarodni dan invalidov in Območno društvo invalidov Zgornje Posotelje vsako leto vabi na razstavo ročnih del, ki si jo radi ogledajo tudi stanovalci Pegazovega doma.

Prvič na obisku v vrtcu Studenček v Kostrivnici

V četrtek, 26. novembra smo se prvič odpeljali na obisk v Vrtec Studenček Kostrivnica. Vrtec je na lepi lokaciji, pod Bočem v bližini izvira mineralne vode. Naše druženje je bilo namenjeno spoznavanju ter ustvarjalnem druženju ter dogovoru o medsebojnem dopisovanju po elektronski pošti.

Obisk otrok iz šole

Bila je čisto navadna sreda, ko so nas s svojim obiskom prijetno presenetili otroci iz II.Osnovne šole Rogaška Slatina.

Koline

V torek, 24. novembra je bil v Pegazovem domu velik dan. Na pobudo naših stanovalcev smo skupaj naredili koline na star kmečki način.

Nastop učencev glasbene šole Rogaška Slatina

Učitelja glasbene šole Rogaška Slatina, g. Marjan Feguš in ga. Helena Bezjak, sta z učenci, ki igrajo na trobila in diatonične harmonike priredila pravo veselico za stanovalce.

Delavnica izdelave lesenih piščali

Prostovoljec, g. Avguštin Fric nas je naučil izdelati leseno piščalko iz gabrovega lesa. Nekateri stanovalci so povedali, da so si jo nekdaj na paši izdelovali piščali iz različnih vrst lesa. Rogaške novice, 13. november 2009

Delavnica izdelave lesenih piščali

Prostovoljec, g. Avguštin Fric nas je naučil izdelati leseno piščalko iz gabrovega lesa. Nekateri stanovalci so povedali, da so si jo nekdaj na paši izdelovali piščali iz različnih vrst lesa.

Stran 139 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik