Novice

Nazaj

Male in velike maškare

Na pustni norčavi dan so nas s svojim mimohodom razveselile male maškare iz I. OŠ ter še manjše iz Vrtca Izvir.

Izdelovali smo ptičje hišice

Znova smo medse povabili g. Avguština Fric, ki je vešč lesarske stroke. Tokrat nam je pokazal kako sami izdelamo ptičje hišice.

Gospa Božena je otrokom prebrala pravljico

Ob tednu kulture smo bili povabljeni v Vrtec Izvir, kjer je gospa Božena Bofulin otrokom prebrala pravljico o dveh pujskih, njihov pevski zbor pa je zapel nekaj živahnih pesmi.

Slovenski kulturni praznik

Ob 8. februarju, slovenskem kulturnem prazniku, so nas s kulturno - glasbeno - plesnim programom razveselili učenci I. Osnovne šole Rogaška Slatina pod vodstvom ge. Hermine Bobek in ge. Marjane Šepič.

Zimski sprehod do Anine galerije

Lep, sončen zimski popoldan smo preživeli skupaj stanovalci Pegazovega doma ter mlade prostovoljke iz II. OŠ z mentorico Lidijo Bajc. Sprehodili smo se do Anine galerije ter druženje zaključili s kvizom. V nadaljevanju prispevka preberite vtise učenk in stanovalcev.

Zimski sprehod s prostovoljci

Bil je lep sončen zimski dopoldan. Mlade prostovoljke iz II.Osnovne šole Rogaška Slatina, pod mentorstvom ga.Lidije Bajc, so naše stanovalce odpeljale na sprehod do Anine galerije, kjer so si ogledali razstavo slik.

Mladost in starost z roko v roki

Pegazov dom Rogaška Slatina in Vrtec Rogaška Slatina od vsega začetka skrbno pleteta vezi med mladimi in starimi. Tako se od oktobra do junija zvrsti mnogo namenskih druženj, kjer se ob ustvarjanju, socialnih igrah, spoznavanju starih običajev, petju, plesih, družabnih igrah vsi vključeni zabavajo in veliko naučijo. Lepi medgeneracijski odnosi nas s pozitivno energijo povezujejo in grejejo. Rogaške novice, 22.01.2010 Šentjurčan, 22.01.2010

Družabne igre za stare in mlade

Danes so v Pegazov dom prišli otroci iz vrtca Potoček. Hodili so pol ure v vsako smer, vmes pa je na skupini Rožmarin in Ob potoku potekalo veselo druženje ob družabnih igrah, ki so primerne za mlade in stare.

Pletenje šalov

V ponedeljek, 11. januarja smo na skupini ročnih del izvedli delavnico pletenja šalov. Prisotne so bile le ženske, kot da moških pozimi ne bi zeblo in ne nosijo šalov?

Zdravo, srečno in radostno leto 2010!

Leto je spet naokrog, pa če nam je to všeč ali ne. V Pegazovem domu praznični čas traja vse leto: prijazni obrazi na vsakem koraku, prisrčni stiski rok, dobre želje, z dobrotami obložene mize, prireditve, srečanja, obiski… Ampak december je vseeno vsako leto poseben. Rogaške novice, 8.1.2010

Stran 137 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik