Novice

Nazaj

Pegazov dom praznoval 4. obletnico

S prireditvijo, ki je bila v torek, 6. aprila, smo v Pegazovem domu počastili 4. obletnico doma. Ker v domu veliko pozornosti posvečamo gibanju, glasbi, prijetnemu vzdušju in toplim medsebojnim odnosom, smo v tem stilu pripravili tudi naše praznovanje. Rogaške novice, 16.04.2010

Praznovanje četrte obletnice Pegazovega doma

Prireditve ob četrti obletnici Pegazovega doma v torek, 06. aprila se je udeležilo veliko število stanovalcev in prostovoljcev. Zbrano smo prisluhnili nagovorom župana Rogaške Slatine mag. Branka Kidriča, predstavnici Cometta, Heleni Čampa in direktorici Pegazovega doma Kristini Kampuš. Vmes je potekal pester plesno – pevski in kulturni program.

Predpraznično v Pegazovem domu

V Pegazovem domu se je zvrstilo veliko dogodkov v povezavi z materinskim dnem in pripravami na veliko noč. Pogostejši so bili obiski duhovnika, saj je to največji krščanski praznik, imeli smo ustvarjalne delavnice in obisk predstavnikov Rdečega križa Rogaška Slatina. Iz vsake skupine je dišalo in še diši po velikonočnih dobrotah. Šentjurčan, 01.10.2010

Marec v znamenju pesmi

Marec je mesec, v katerem se prebuja pomlad. Je mesec, ko praznujejo dekleta, žene, matere, babice,… Čeprav nas zima letos kar noče zapustiti je v Pegazovem domu 8. marca vseeno vzcvetela pomlad. Rogaške novice 19.03.2010

Kulinarična razstava društva "Gaja"

V petek, 19. marca smo se zbrali ob 10.30 uri in odšli na sprehod do kulturnega centra, kjer kulinarične dobrote razstavlja društvo Gaja, društvo za ohranjanje slovenskih narodnih jedi in običajev občine Rogaška Slatina.

Predstavitev knjige

V sredo, 17.3.2010 so nas obiskali učenci in mentorici iz II. OŠ Rogaška Slatina. Predstavili so nam knjigo, z naslovom Nova ribica v šoli, ki jo je napisal njihov učenec Blaž Pažon. Izvedeli smo, kaj vse počne ribica v šoli in to kar v štirih jezikih.

Srečanje prostovoljcev

Prostovoljno delo v Pegazovem domu je že utečena dejavnost. Prostovoljci številnim stanovalcem darujejo svoj čas, energijo, dobro voljo, ideje,…kar pa je zanje zelo dragoceno.

Praznik žena v Pegazovem domu

Praznovali smo ga ves dan. Vsi stanovalci, stanovalke, zaposleni, skupaj z vsemi, ki so nam prišli čestitat.

Folklorna skupina Blagovna

V petek, 26. februarja, so nas obiskali člani folklorne skupine iz Blagovne. Predstavili so dva spleta plesov in sicer splet vzhodnoštajerskih in splet osrednještajerskih plesov.

Stran 136 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik