Novice

Nazaj

V Pegazovem domu je maševal celjski škof dr. Stanislav Lipovšek

V soboto, 26. junija je v Pegazovem domu maševal celjski škof dr. Stanislav Lipovšek. Kot vedno, so tudi tokrat slavnostni obred pevsko popestrili pevci Cerkvenega pevskega zbora Rogaška Slatina, somaševala sta dekan in naddekan iz Rogatca g. Andrej Grobelnik in domači župnik g. Janez Novak.

Obeležili smo rojstni dan naše domovine

Letos je naša lepa domovina Slovenija praznovala že 19. rojstni dan. In ta pomemben praznik smo na prav poseben način obeležili tudi v Pegazovem domu.

Zaključni nastop otrok iz vrtca Rogaška Slatina

Ker se šolsko leto izteka in so počitnice pred vrati so nas v torek, 22.06.2010 ob zaključku šolskega leta razveselili otroci iz vrtca Rogaška Slatina (enot Izvir in Potoček).

Izletniška popotovanja

Meseci pred poletjem so najbolj primerni za izlete, kajti ni več mrzlo in še ni prevroče. S stanovalci Pegazovega doma smo se 3. junija odpeljali na krajši, poldnevni izlet v Celje na Jožefov hrib in 8. junija na celodnevni izlet na Brezje in Bled. Najbolj korajžni so se odločili kar za oba izleta. Rogaške novice, 18.06.2010 Šentjurčan, 18.06.2010

Bezegijada in vadba za starejše

Eni pridno vadijo, drugi pa se crkljajo ob bezgovih dobrotah. Naše gospodinje, Veronika, Valerija in Tatjana so zadnji petek v maju pripravile odlično" bezegijado".

Bezegijada in vadba za starejše

Eni pridno vadijo, drugi pa se crkljajo ob bezgovih dobrotah. Naše gospodinje, Veronika, Valerija in Tatjana so zadnji petek v maju pripravile odlično »bezegijado«. Rogaške novice, 04.06.2010 Šentjurčan, 04.06.2010

Sladek zaključek pred počitnicami

Ker je naša kuharska skupina vse leto pridno pekla in razveseljevala tako stanovalce kot tudi zaposlene, smo se odločili, da se na zaključku pred poletnim premorom s kakšno sladko dobroto »pocrkljamo« še sami.

Sprejem pri predsedniku Republike Slovenije

Mladinski svet Slovenije je objavil javni natečaj »Prostovoljec leta 2009«, na katerega smo prijavili našo vestno prostovoljko Lidijo Jančič, ki s terapevtskim psom Zevsom redno prihajata v Pegazov dom in sodelujeta pri izvedbi terapije s pomočjo psa.

Pegazovi izletniki na Brezju in Bledu

V torek, 8. junija smo se odpeljali na izlet na Gorenjsko in sicer na priljubljeni romarski in turistični točki Brezje in Bled. Bil je z dobro voljo in soncem obsijan nepozaben dan.

Izlet Sv. Jožef

V letošnjem letu smo se odločili, da organiziramo dva izleta za naše stanovalce, enega poldnevnega in enega celodnevnega. Tako so stanovalci lahko izbirali, kam si kdo želi predvsem pa koliko kdo zmore. Najbolj korajžni so se odločili kar za oba.

Stran 134 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik