Novice

Nazaj

Slikarska razstava in promenadni koncert

S stanovalci skupin Ob potoku, Ena A in Rožmarin smo obiskali slikarsko razstavo Maksimiljana Sternada Milča v Grand hotelu Donat ter prisluhnili promenadnemu koncertu v paviljonu Tempelj.

Če bi bil/a še enkrat mlad/a

Dnevi in leta hitro tečejo in zdi se, da smo danes mladi, jutri bomo pa že stari. Starejši ljudje so prava zakladnica modrosti in lahko mlajšim veliko svetujejo, če so jih le pripravljeni poslušati. Nekaterim stanovalkam in stanovalcem Pegazovega doma sem zastavila dve vprašanji: Kaj lahko v mladosti storimo za lepšo in kakovostno starost? ter Če bi bil/a še enkrat mlad/a bi… Rogaške novice, 13.08.2010 Šentjurčan, 13.08.2010

Gremo ven

Stanovalce negovalnih skupin Mavrica in Modrijani smo, s pomočjo prostovoljcev, peljali ven, na zrak, med lepote narave.

Anino

V sklopu praznika Občine Rogaška Slatina in Aninega praznovanja v Pegazovem domu vsako leto posebej počastimo vse Ane, ki so v domu.

Poletno presenečenje

Temperature zraka se približujejo tropskim, zato se prileže vse kar osvežuje. V ponedeljek, 12. julija, smo stanovalke in stanovalce negovalnih skupin po kosilu povabili na teraso, kjer smo jim postregli sladoledno - sadno osvežitev. Rogaške novice, 16.07.2010

Sprehod in vožnja do knjižnice

Vročina se stopnjuje, a to ni razlog, da ne bi obiskali knjižnice, ki je sosednja stavba Pegazovega doma. Gospa Nataša Koražija nas je prijazno sprejela, predstavila knjižnico in nas pospremila med knjižnimi policami.

Sladoled na terasi

V ponedeljek, 12. julija, smo stanovalke in stanovalce negovalnih skupin po kosilu povabili na teraso, kjer smo jim postregli sladoledno osvežitev.

Zlata maša v Pegazovem domu

V soboto 10. julija, je bila maša v Pegazovem domu še posebej svečana. Župnik, g. Novak, je zlatomašnik.

V Pegazovem domu je maševal celjski škof dr. Stanislav Lipovšek

V soboto, 26. junija je v Pegazovem domu maševal celjski škof dr. Stanislav Lipovšek. Kot vedno, so tudi tokrat slavnostni obred pevsko popestrili pevci Cerkvenega pevskega zbora Rogaška Slatina, somaševala sta dekan in naddekan iz Rogatca g. Andrej Grobelnik in domači župnik g. Janez Novak. Rogaške novice, 02.07.2010

Fotografska razstava Jureta Kravanje

V teh vročih poletnih dneh smo združili prijetno s koristnim ter v terapijo s pomočjo psa Zevsa vključili še sprehod s smiselnim ciljem – ogledom fotografske razstave Jureta Kravanje v Anini galeriji.

Stran 133 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik