Novice

Nazaj

Slovesen zaključek veselega decembra

Leto je zopet pri koncu. Tako stanovalcem kot zaposlenim v Pegazovem domu je nasulo veliko dobrega pa tudi marsikatero preizkušnjo. Kakorkoli že, prazničen december je bil vesel, razigran in poln lepih trenutkov.

Šempetrani v Pegazovem domu

Sobota, 14. decembra, je bila za stanovalce Pegazovega doma praznična in polna prijetnega vzdušja…

Božične melodije v Pegazovem domu

V sredo,11. decembra so nas že tradicionalno obiskali učenci Glasbene šole Rogaška Slatina in nam pripravili nepozaben koncert. Bilo je zelo veselo, saj je nastopilo čez dvajset učencev z svojimi glasbenimi točkami. Otroci so nam zaigrali na harmonike, flavte, klavir, tamburico, citre, klarinete…..

 

Obisk Župana

Ponedeljek, 9. december – dan pričakovanja za številne stanovalce v Pegazovem domu. Ta dan je občane Občine Rogaška Slatina obiskal župan s sodelavci. To je vedno velik dogodek, župan ima pomembno mesto v zavesti občanov…

Pestro četrtkovo dopoldne

V četrtek, 05. decembra 2013, je bilo zelo živahno. Okrog desete ure smo se s stanovalci odpravili na obisk v vrtec Potoček. Otroci in vzgojiteljice so nas prijazno sprejeli, najprej smo skupaj zapeli, nato pa se razdelili v skupine ter pričeli z delom. 

Obiskal nas je Miklavž

V četrtek, na predvečer svojega godu, nas je obiskal Miklavž v spremstvu pojočih angelčkov in nagajivih parkeljnov.

Pričetek veselega decembra

 V torek, 02. decembra, smo začeli z praznovanjem veselega decembra. V dopoldanskem času smo se zbrali v pritličju doma, kjer smo s skupnimi močmi okrasili letošnjo jelko. 

Obisk vrtca Studenček

Kot vsako leto poprej, smo se tudi letos odpravili na obisk v Kostrivnico, pogledat dvajset malih nadebudnežev. Otroci so nas z veseljem pričakali, za naš obisk pa so se še posebno pripravili, saj so nam predstavili pravljico o Palčku, ki so jo zvočno obarvali z glasbili. 

Nastop Ženskega pevskega zbora Rogaška Slatina

V sredo 13. novembra so nas obiskale članice Ženskega pevskega zbora Rogaška Slatina pod vodstvom predsednice Sergeje Sotošek in zborovodkinje Darje Belič. Zbor šteje 30 članic, zelo so pa ponosne na to da so se letos pomladile z novimi pevkami.

Stran 103 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik