Novice

Nazaj

Športne igre

Na mrzel in deževen zimski dan, v sredo, 12. februarja smo se družili in zabavali ob športnih igrah. Igre smo pripravili v skupni jedilnici našega doma.

Kulturno dopoldne

Dan pred slovenskim kulturnim praznikom so nam krajši kulturni program skupaj z učitelji pripravili nadobudni učenci od tretjega do šestega razreda iz I. OŠ Rogaška Slatina.

Obisk slušnih akustikov podjetja Neuroth

V Pegazovem domu se zavedamo, da je dober sluh pogoj za sporazumevanje z ljudmi v okolju, za sprejemanje informacij, za varno gibanje in za samostojno življenje.

Tombola

Dopoldan smo popestrili z druženjem ob zabavni igri na srečo, tomboli. Znova se je zbral širok spekter igralcev in oboževalcev.

Čaj za dve

V torek, 4. februarja, so stanovalci v Pegazovem domu uživali v Partljičevi komediji, Čaj za dve. Gledališko predstavo so v izjemno dobri različici izvedli zaposleni iz doma Rakičan, iz Murske Sobote.

Ženski pevski zbor Lokovica

V najbolj sneženem dnevu so se pevke pripeljale iz Lokovice, to je vasica pri Šoštanju. Stanovalci so bili že skeptični, ali bodo v takih snežnih razmerah pevke sploh prišle…

Kviz v vrtcu Potoček

V sredo, 29. januarja smo se odpeljali po zasneženi pokrajini do Vrtca Potoček, kjer so nas pričakali veseli otroci in vzgojiteljice, ki so nam pripravili druženje ob kvizu in pesmih.

Tanja Žagar osvojila stanovalce v Pegazovem domu

V petek, 24. januarja, je Tanja Žagar razveselila stanovalce v Pegazovem domu. S svojo energijo in izjemno prikupno komunikacijo je zelo hitro osvojila vse prisotne, stanovalci so prepevali skupaj s Tanjo.

Slovenski oktet med nami

Že od novega leta naprej se je med stanovalci dvigalo nestrpno pričakovanje, kdaj bo nastopil Slovenski oktet. In res, na deževno nedeljsko popoldne so nas razveselili s svojimi nepozabnimi glasovi in vrhunskimi interpretacijami. Nastopajo pod vodstvom baritonista Jožeta Vidica.

Stran 102 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik