Novice

Nazaj

DSC_0176

Šivalna urica v Pegazovem domu

»Vedno sem rada vezla in šivala,« pravi gospa Jožica, ko pridno s polnilom polni del iz katerega bo kasneje nastal ptiček. » To bo čudovito darilo za mojo vnučko,« doda gospa Marija.


 

DSC_0256

Obisk knjižnice

V petek, 08. maja smo se odpravili k sosedom v veliko stavbo, kjer smo si ogledali Knjižnico Rogaška Slatina. Prijazna bibliotekarka Maja Kovač se nam je zelo posvetila in povedala veliko zanimivega o knjižnici.

20150501_095827

Prvomajska budnica

Na praznik dela so nas razveselili člani Pihalne godbe iz Rogaške Slatine.
 

DSC_0040

Srečanje svojcev na Klubih

V četrtek, 23. 4. 2015 ob 16. uri, smo se s svojci stanovalcev skupin Ob potoku, Ena A, Rožmarin, Mavrica in Modrijani ponovno srečali v Pegazovem domu.

DSC_0036

Žoga bend med najmlajšimi

Danes smo se odpravili v Vrtec Potoček, kjer se je Žoga bend Pegazovega doma predstavil otrokom.

DSC_0002

Z glasbo do boljšega počutja

Znanstveniki z različnih oddelkov za nevrologijo po svetu so odkrili, da poslušanje glasbe možganom pošilja pozitivna občutenja in s tem spodbuja izločanje  "hormonov sreče".
 

DSC_0005

Priprave na veliko noč

Vsak praznik je zaradi mnogih priprav in pričakovanj še toliko lepši, tako se tudi v Pegazovem domu že dolgo pripravljamo na veliko noč.
 

DSC_0020

Proslavili 9. obletnico Pegazovega doma

V četrtek, 2 aprila, smo proslavili 9. obletnico našega doma. Prireditev je  namenjena predvsem stanovalcem, vsako leto pa nas s svojim obiskom počasti tudi župan Rogaške Slatine, Branko Kidrič.

Stran 91 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik