Novice

Nazaj

Nove slike v avli Pegazovega doma

Nove slike v avli Pegazovega doma

Avlo Pegazovega doma krase nove slike različnih avtorjev društva Mavrica Rogaška Slatina od 13. februarja, ko smo z otvoritvijo obeležili odprtje nove razstave.

Kulturni program so sooblikovali domski pevski zbor in recitatorji Prešernovih pesmi: Mirko Ogrizek, Ivan Pintar in Simona Sajko. Direktorica Kristina Kampuš je izrazila besede dobrodošlice.

Šempetrani znova presenetili

Šempetrani znova presenetili

Obisk »Šemetranov«, ljudi dobre volje in dobrega srca, se je ponovno odvil v soboto, 21. januarja. 

Ljudski pevci iz Prevorja

Ljudski pevci iz Prevorja

V Pegazovem domu so nas s pesmijo in dobro voljo razveselili ljudski pevci s Prevorja s harmonikašem Dragom Žekarjem. 

Krog prijateljev Bruna Groninga

Krog prijateljev Bruna Groninga

Krog prijateljev Bruna Gröninga je eno največjih združenj za ozdravitve po duhovni poti na svetu. Deluje v preko 125 državah sveta in tudi v Sloveniji. V Rogaški Slatini delujeta dve  skupnosti. 

Naj sneži

Naj sneži

Sredo, 11.01.2017, so nam pevke iz Univerze za tretje življenjsko obdobje Rogaška Slatina pod vodstvom gospe Marinke Mastnak popestrile z mini turnejo po vseh skupinah Pegazovega doma. 

Sprechen Sie Deutsch?

Sprechen Sie Deutsch?

V sodelovanju z Ljudsko univerzo Rogaška Slatina poteka od novembra tečaj nemškega jezika za stanovalce Pegazovega doma. 

Ogled jaslic

Ogled jaslic

V četrtek,  05. 01. 2017, smo se na sončen, vendar mrzel zimski dan, odpeljali do bližnje cerkve Sv. Križa, kjer smo si ogledali čudovite jaslice ter prenovljeno cerkev. Jaslice imajo veliko različnih elementov in detajlov. 

Kviz

Kviz

V sredo, 04. 01.2017 so se stanovalci doma ponovno zbrali na skupini Rožmarin kjer so preizkušali svoje znanje na kvizu na temo geografije in zgodovine. 

Stran 75 od 163 (Vseh vnosov: 1627)

Uradni podatki

Stopite v stik