Novice

Nazaj

Telovadba z "velikimi žogami"

Kaj so "velike žoge"? Take žoge so namenjene za sedenje in izvajanje različnih vrst vadbe. Naši stanovalci jih že dobro poznajo, saj so z njimi pridno vadili že spomladi.

Ogled razstave Mirka Megliča

V torek, 20. oktobra je bil čudovit jesenski dan in s stanovalci smo se odpravili v Anino galerijo, kjer so na ogled slike Mirka Megliča, ki jih je ga. Ana Meglič podarila Občini Rogaška Slatina. Ana Meglič je stanovalka Pegazovega doma in obisk galerije je bil prav zaradi nje izjemno doživetje.

Čustvena razstava slik Mirka Megliča

6. oktobra je bila v Anini galeriji v Rogaški Slatini otvoritev razstave slik zbirke Dubrovnik Mirka Megliča. POVEZAVA: http://zlataleta.com/custvena-razstava-slik-mirka-meglica/

Dr.Karel Gržan: Za radost bivanja

Ob mednarodnem dnevu duševnega zdravja, ki je 10. oktobra, smo v Pegazov dom povabili dr. Karla Gržana – patra, duhovnika, pisatelja, astroarheologa, ustanovitelja prve dekliške skupnosti za odvisnosti od drog in nenazadnje, ljubitelja konj. Predavanja se je udeležilo veliko število prostovoljcev, stanovalcev, svojcev in zaposlenih Pegazovega doma. V naslednjih vrsticah preberite kratek povzetek.

V vrtcu je zmeraj lepo

V tednu otroka smo bili povabljeni v vrtec Izvir med živahne otroke in prijazne vzgojiteljice, sodelovali smo pri jesenskih delavnicah in preživeli zelo ustvarjalno – pevsko - družaben dopoldan.

Veseli september v Pegazovem domu

Deteljice, krompirjev teden, Slovenski zvoki, tetka jesen, vse to in še marsikaj se je zgodilo v tem mesecu za stanovalce Pegazovega doma. 02.10.2009, Rogaške novice 02.10.2009, Šentjurčan

Praznovanje Mednarodnega dneva starejših

1. oktobra, ob mednarodnem dnevu starejših, smo naš praznik obeležili kar čez cel dan. Dopoldan so nas obiskali otroci iz vrtca in skupaj z stanovalci pekli slastne piškote, v popoldanskem času pa so člani društva Mavrica pred domom ustvarjali slike za stanovanjske skupine.

Igrana predstava otrok z II.Osnovne šole

V sredo 30.9. so nas obiskali otroci druge osnovne šole Rogaška Slatina.To ni bil čisto navaden obisk,kajti otroci so nam pod mentorstvom gospe Ižanc in gospe Pažon zaigrali igrico z naslovom O žalostnem klovnu in zaljubljeni princesi.

Stran 140 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik