Novice

Nazaj

Koncert Glasbene šole Rogaška Slatina

V sklopu decemberskih prireditev so nas obiskali tudi učenci Glasbene šole Rogaška Slatina. Pripravili so nam čudovit koncert, v katerem so se zvrstili skoraj vsi instrumenti, od flavt, klarinetov, harmonik, citer do kitare, bas kitare, violine…

»Pomagajo mi živeti« - knjiga stanovalcev in delovnih terapevtov

Novembra 2010 je bila izdana nova knjiga s pomenljivim naslovom »Pomagajo mi živeti«, ki je sestavljena iz prispevkov stanovalcev in delovnih terapevtov ter fotografij in kontaktnih podatkov sedemnajstih socialno - varstvenih zavodov na celjskem in koroškem. Namen izdaje knjige je promocija domov, starosti in delovne terapije.

Optiki pomagali stanovalcem v Pegazovem domu

Oči predstavljajo za naše telo »okno v svet« in dokler dobro vidimo (z očali ali brez) se dostikrat niti ne zavedamo pomena vida za naše življenje. 07. in 08. decembra 2010 so stanovalce Pegazovega doma obiskali dijaki optiki ŠC Rogaška Slatina z mentorico Branko Kovačič. Njihov obisk je bil strokoven, saj so stanovalcem brezplačno opravili servis očal, test vida ter svetovanje.

Promocija knjige »Pomagajo mi živeti«

Ob izdaji knjige je bila tiskovna konferenca 03.12.2010 v Ljubljani na Ministrstvu za javno upravo ter predstavitev knjige 07.12.2010 v Kulturnem centru Rogaška Slatina.

Skupina Sled v Pegazovem domu

S prvimi prazničnimi melodijami nas je v mesecu decembru razveselila skupina sled iz Kostrivnice, ki jo vodi prizadevni Martin Druškovič. Ena od naših stanovalk ga je poimenovala kar »kapelnik«.

Potopisna predstavitev Vietnama v Pegazovem domu

V četrtek, 25. novembra smo z zanimanjem prisluhnili popotnici Heleni Čampa, ki nam je tokrat predstavila potovanje po severnem Vietnamu. Rogaške novice, 03.12.2010 Šentjurčan, 03.12.2010

Okrasitev smrekice v avli

V četrtek, 02. decembra smo v avli ob vhodu v Pegazov dom postavili smrekico in jo okrasili. Letošnja postavitev in krasitev pa je bila nekaj posebnega, saj so nas ob delu s petjem vzpodbujali pevke in pevci domskega pevskega zbora pod vodstvom gospe Marinke Mastnak.

Vietnam

V četrtek, 25. novembra smo z zanimanjem prisluhnili svetovni popotnici Heleni Čampa, ki nam je tokrat predstavila potovanje po severnem Vietnamu.

Vtisi otrok iz vrtca Studenček

Otroci iz Vrtca Studenček iz Kostrivnice so na kratko predstavili svoje vtise obiska naših stanovalcev pri njih.

Stran 130 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik