Novice

Nazaj

Abba še živi

Na prvi februarski dan nas je v Pegazovem domu obiskal pevski zbor učencev II. osnovne šole v Rogaški Slatini. 35 pojočih ust je poskrbelo, da smo se skupaj vrnili v obdobje sedemdesetih let, ko je delovala najbolj znana švedska skupina Abba.

Bili smo na strehi sveta - Tibetu

… seveda le ob slikovni predstavitvi, Tibetanski glasbi in zanimivem pripovedovanju Aleksandre Saše Krumpak, ki je to potovanje življenja, kot članica mednarodne skupine irskega zdravitelja, doživela septembra 2009 in z nami podelila vtise ter nam pokazala tipične simbole in predmete. Rogaške novice, 28.01.2011 Šentjurčan, 28.01.2011

Tombola s sponzorjem Droga Kolinska

Pegazov dom je med izbranimi domovi Droge Kolinske, ki so nas obdarili z veliko tombolsko tablo in igralnimi listki. V četrtek, 20. januarja smo ob prisotnosti predstavnikov sponzorjev in lokalnih medijev naredili otvoritev tej zabavni družabni igri, ki jo bomo z veseljem igrali še v prihodnje.

Bili smo na strehi sveta - Tibetu

… seveda le ob slikovni predstavitvi, Tibetanski glasbi in zanimivem pripovedovanju Aleksandre Saše Krumpak, ki je to potovanje življenja, kot članica mednarodne skupine irskega zdravitelja, doživela septembra 2009 in z nami podelila vtise ter nam pokazala tipične simbole in predmete.

Koledniki so nam zaželeli srečo v novem letu

Koledovanje je star običaj, po katerem koledniki hodijo od hiše do hiše in s petjem in igranjem zaželijo srečo. Tako so nas na praznik Sv. treh kraljev po zajtrku obiskali koledniki iz bližnje Kostrivnice.

Župani občin obiskali in obdarili stanovalce Pegazovega doma

Prvi je svoje občane obiskal Jože Čakš, župan Občine Šmarje pri Jelšah. Že 9. decembra je napovedal svoj obisk in prijazno poklepetal s stanovalci, ki so pred prihodom v dom bivali v tamkajšnji občini. Zgodbe so segale v čase, ko so bile od Šmarja do Mestinja kar 4 gostilne, ena od njih je bila rojstna hiša naše stanovalke ge. Ane.

Veselo v leto 2011

365 dni mine kot bi trenil in ob prelomnici, kot je novo leto, se tega še bolj zavemo. V Pegazovem domu smo tokrat petič zapovrstjo pripravili novoletno zabavo za stanovalce na vseh sedmih stanovanjskih skupinah z bogatim glasbenim, pevskim in kulinaričnim programom. Zaposleni in stanovalci Pegazovega doma Rogaška Slatina želimo vsem bralcem leto popolne sreče -12 mesecev zdravja, 53 tednov ljubezni in 365 dni veselja!

Obiskal nas je Miklavž

Sneg je pobelil naravo in tako naznanil, da je pred vrati praznični čas. V avli doma stoji prelepo božično drevo, ki so ga stanovalci, le nekaj dni pred prihodom dobrega moža, okrasili povsem naravno – s sladkimi medenjaki in posušenimi pomarančami. Rogaške novice, 17.12.2010 Šentjurčan, 17.12.2010

Stran 129 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik