Novice

Nazaj

Pegazov med izpod rok marljivih čebelic

Pustni torek je čas, ko lahko vsaj za nekaj trenutkov in brez slabe vesti stvari obrnemo na glavo. Tako imenovani »narobe svet« še posebej radi praznujemo v Pegazovem domu, kjer sproščeno in norčavo vzdušje vlada kar cel dan. Rogaške novice, 11.03.2011 Šentjurčan, 11.02.2011

Pegazov med izpod rok marljivih čebelic

Pustni torek je čas, ko lahko vsaj za nekaj trenutkov in brez slabe vesti stvari obrnemo na glavo. Tako imenovani »narobe svet« še posebej radi praznujemo v Pegazovem domu, kjer sproščeno in norčavo vzdušje vlada kar cel dan.

Tombola

Življenje v Pegazovem domu je ena sama velika sreča, radost in zadovoljstvo nas vseh, ki smo na kakršenkoli način povezani z njim. Sreča pa je tudi, če dobiš v dar lepo praktično darilo, ti pa za to nisi storil ničesar, razen tega, da si imel srečo.

Tudi starejši se izobražujejo

Rezultat dobrega sodelovanja med Pegazovim domom in Ljudsko univerzo Rogaška Slatina je tudi izobraževanje starejših. Po preverjanju interesa pri stanovalcih doma in starejših občanih Rogaške Slatine smo se odločili za izvedbo dveh programov: zdrava prehrana v tretjem življenjskem obdobju ter magičnost gibanja in sprostitvene tehnike. Rogaške novice, 25.02.2011 Šentjurčan, 25.02.2011

Maruška in pišek jedla sir v vrtcu izvir

V sredo, 23. 2. 2011, smo se odpravili v Vrtec Izvir z namenom, da otroke razveselimo s pravljico. Kljub temu, da so v tem tednu po šolskem koledarju zimske počitnice, nas je pričakalo veliko majhnih radovednežev.

Ljubezen je (bila) v zraku …

Sv. Valentin po starem ljudskem izročilu prinese ključe do korenin, nam pa so srečo, veselje, radost, toplino in veliko ljubezni v Pegazov dom prinesli učenci 1. osnovne šole Rogaška Slatina.

Kulturno v Pegazovem domu

Kulturnega praznika se vedno razveselimo, saj je to priložnost, ko se nekoliko bolj zavemo naše identitete, zgodovine slovenstva in zelo dobrodošla je beseda več na temo, ki ji med letom posvečamo premalo pozornosti. Rogaške novice, 11.02.2011 Šentjurčan, 18.02.2011

Kulturno v Pegazovem domu

Kulturnega praznika se vedno razveselimo, saj je to priložnost, ko se nekoliko bolj zavemo naše identitete, zgodovine slovenstva in zelo dobrodošla je beseda več na to temo.

Stran 128 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik