Novice

Nazaj

Karavana prostovoljstva

V soboto, 21. maja je Rogaško Slatino obiskala Karavana prostovoljstva, slogan letošnje karavane je »Bodi prostovoljec, spreminjaj svet«.

Obisk otrok iz vrtca studenček

V Pegazovem domu dajemo velik povdarek na medgeneracijsko druženje. V sredo 18.05.2011 so nam s svojim obiskom polepšali popoldne otroci iz Vrtca Studenček.

Pomladni sprehod z mladimi prostovoljci

Lepi, sončni dnevi so nas prebudili iz zimskega dremeža ter kar sami po sebi vabijo na potep v naravo. Tudi stanovalci Pegazovega doma so težko pričakovali božanje toplih sončnih žarkov. Rogaške novice, 06.05.2011

Igranje Tombole

Tombola je izredno zabavna družabna igra nad katero so stanovalci zelo navdušeni, zato smo jo v četrtek, 05. maja v skupni jedilnici doma že tretjič ponovili.

Velika noč

Pri nas v Pegazovem domu se vedno razveselimo praznikov, saj takrat zavlada tudi pri nas praznično vzdušje. Eden takšnih je bila tudi letošnja Velika noč. V vsaki skupini so gospodinje pripravile velikonočne jedi skupaj z stanovalci in tako vsi lepše doživljajo praznik. Počutijo se resnično kot ena velika družina, med njimi se čuti sreča in veselje.

Pomlad v Pegazovem domu

Prišla je pomlad in prinesla s seboj pravo paleto cvetja, ki naznanja njen prihod. Tri nadobudne gospodinje Tatjana, Veronika in Valerija so za naše stanovalce ponovno pripravile poučno delavnico. Tokrat o spomladanskih cvetlicah, ki ne služijo samo za okras, ampak nam lahko nudijo številne zdravilne učinke in kulinarične užitke. Rogaške Novice, 22.04.2011 Šentjurčan, 22.04.2011

Pomladni sprehod z mladimi prostovoljci

Lepi, sončni pomladni dnevi prav vabijo v naravo. Tudi stanovalci Pegazovega doma smo prav težko čakali na božanje toplih sončnih žarkov.

Stran 126 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik