Novice

Nazaj

Športne igre

Na sončen julijski popoldan smo se družili in zabavali ob športnih igrah. Ker so temperature res visoke, smo igre pripravili v jedilnici našega doma.

Pegazov dom bogatejši za najsodobnejši laser

V Pegazovem domu Rogaška Slatina si vseskozi prizadevamo za čim kvalitetnejšo oskrbo in počutje naših stanovalcev. V sklopu teh prizadevanj je bil v letu 2011 nabavljen laser, to je naprava, s katero se izvaja napredna laserska terapija.

Klubi svojcev 2011

Stanovalci, svojci in osebje Pegazovega doma tvorimo trikotnik ter pletemo mrežo odnosov, ki so zelo pomembni za dobro medsebojno sodelovanje in s tem tudi dobro počutje naših stanovalcev.

Pegazovi stanovalci na izletu v živalskem vrtu

V petek, 10. junija, smo stanovalce Pegazovega doma odpeljali na izlet v živalski vrt Ljubljana, kajti kot je znano imajo živali pozitiven vpliv na ljudi. Vreme je bilo sprva oblačno, a na poti proti Ljubljani se je sonček že plazil skozi oblake.

Donacija Laser

V Pegazovem domu si vseskozi prizadevamo za čim kvalitetnejšo oskrbo in počutje naših stanovalcev. V sklop teh prizadevanj je bil v letu 2011 nabavljen laser, to je naprava, s pomočjo katere se izvaja napredna laserska terapija.

Frizure za vse generacije

Sončno sobotno popoldne je bilo v Pegazovem domu zelo pestro, saj se je odvijala čisto prava frizerska revija za vse generacije. Rogaške novice, 28.05.2011 Novi tednik, 8.7.2011

Športno družabne igre

Letošnje športno družabne igre stanovalcev domov celjske regije so potekale v domu Nine Pokorn Grmovje.

Stran 125 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik