Novice

Nazaj

Anino praznovanje

Kot vsako leto, smo tudi letos v Pegazovem domu praznovali Anino.

Izdelovanje piščali

V Pegazovem domu je vse leto pestro in živahno. Stanovalci zapolnijo svoj čas z številnimi aktivnostmi. Ena izmed aktivnosti je tudi druženje v skupini, kjer stanovalci z različnimi tehnikami oblikujejo »umetnine«, ki krasijo dom.

Na potepu po ZDA

Na deževno sredino popoldne smo se skupaj s popotnico Patricijo Jeranko odpravili naravnost čez lužo. V prvem delu smo obiskali zahodno obalo ZDA, v drugem delu pa vzhodno obalo, ki jo je Patricija "prerajžala" v letu 2010.

Športne igre

Na sončen julijski popoldan smo se družili in zabavali ob športnih igrah. Rogaške novice, 15.7.2011

Pod krilatim Pegazom

15. julij je bil velik dan za Rogaško Slatino, za Pegazov dom in še posebej za našo stanovalko, go. Ano Meglič. V Glasbeni dvorani Grand hotela Rogaška je bila predstavitev knjige, ki jo je napisala Vlasta Nusdorfer. Vsi jo poznamo kot državno tožilko, pred več kot sedmimi leti je ustanovila Beli obroč Slovenije, društvo za pomoč žrtvam kaznivih dejanj, sicer pa, kot je zapisal o njej Vinko Vasle, ženska z velikim občutkom za pravičnost a tudi za dobro.

Športne igre

Na sončen julijski popoldan smo se družili in zabavali ob športnih igrah, ki smo jih pripravili za naše stanovalce.

Zaključek pevskih vaj

V petek, O8.julija se je končala sezona pevskih vaj, ki jih ob zvokih harmonike vodi ga. Marinka Mastnak.

Pegazovi stanovalci na izletu v živalskem vrtu

V petek, 12. junija 2011, smo stanovalce Pegazovega doma odpeljali na izlet v živalski vrt Ljubljana, kajti kot je znano imajo živali pozitiven vpliv na ljudi. Šentjurčan, 08.07.2011 Rogaške novice, 15.7.2011

Tombola

V Pegazovem domu nam zabave in razvedrila ne zmanjka, zato smo se ponovno odločili pripraviti družabno igro tombola, ki se je naši stanovalci vedno znova razveselijo in z veseljem udeležijo.

Stran 124 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik