Novice

Nazaj

Prvomajska budnica

Prvega maja, so stanovalke in stanovalce Pegazovega doma razveselili člani Pihalnega orkestra društva glasbenikov iz Rogaške Slatine in jim zaigrali prvomajsko budnico.

Pomladni sprehod

V sredo, 18. aprila, smo se z stanovalci in stanovalkami odpravili na pomladni sprehod po Rogaški Slatini. Pot nas je vodila mimo Evropske ploščadi do parka, kjer smo uživali v pogledu na skrbno urejene gredice, na katerih se bohotijo prečudovite rožice.

Obisk žonglerja Gugija

Torek, 17. april, je bil za naše stanovalke in stanovalce zelo razigran dan, kajti obiskal nas je žongler, dimnikar Gugi.

Praznovanje velikonočnih praznikov

Velika noč je najpomembnejši krščanski praznik. Dan poprej se po domu širijo mamljive vonjave potic, ki jih stanovalke spečejo z pomočjo naših gospodinj.

Pegazov dom praznuje 6. obletnico

3. aprila leta 2006 je Pegazov dom sprejel prve stanovalce. Vsako leto se radi spomnimo tega dogodka, prav tako pa tudi prehojene poti v tem obdobju. Sledili smo razvoju koncepta 4. generacije domov, se izobraževali na različnih področjih, tako strokovnih, kot tudi na področju medsebojnih odnosov in komunikacije.

Praznovali šesto obletnico

Letošnjo 6. obletnico smo praznovali v družbi učencev I. OŠ Rogaška Slatina, ki so nas očarali z latino plesno točko, ljudskih pevk iz Rogatca...

Sveta spoved in blagoslov butaric

V petek, 30.marca 2012, so nas obiskali kar trije duhovniki, ki so pri našim stanovalkah in stanovalcih opravili sveto spoved in jim zaželeleli lepe praznike.

Delavnica izdelave butar

V tednu pred cvetno nedeljo smo organizirali delavnico, na kateri smo izdelovali butare. Odločili smo se, da naredimo butarico za vsako skupino.

Stran 117 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik