Novice

Nazaj

Igranje Tombole z zaposlenimi Droge Kolinska

V sredo, 06. junija, smo zopet igrali Tombolo. Le ta je bila bolj pestra in zanimiva, saj so bili v naši družbi tudi zaposleni iz Droge Kolinska. Igra je bila zelo napeta, najbolj pa, ko smo se bližali koncu. Sreča je bila tokrat naklonjena stanovalki Nežiki, ki je osvojila prvo mesto.

Potep v Arboretumu Volčji Potok

V torek, 29. maja, smo se z stanovalci Pegazovega doma odpravili na izlet v Arboretum Volčji Potok. Z pesmijo in šalami smo si krajšali pot. Ob prihodu nas je pričakal sonček, ki je poskrbel še za bolj prijetno vzdušje.

Godba na pihala

25. maj je v spominih starejših ljudi še vedno dan mladosti in ne glede na temne plati naše zgodovine se ga spominjamo s pozitivno noto.

Igranje družabnih iger ter peka piškotov

V četrtek, 17. maja, so stanovalke in stanovalce skupine Rožmarin obiskali otroci vrtca Studenček. Našim stanovalcem so zapeli svoje priljubljene pesmice ter jim zaplesali, nato pa smo se razdelili v dve skupini.

Sprehod z otroci II. osnovne šole

Pomladni sončni žarki ugodno vplivajo na naravo, pa tudi na naše stanovalke in stanovalce, zato so nas v sredo popoldne obiskali učenci II. osnovne šole Rogaška Slatina v spremstvu mentorice Lidije Bajc.

O volku, ki je iskal pravljico

Četrtkovo dopoldne so nam polepšali učenci 2.A razreda, II. osnovne šole Rogaška Slatina z gledališko predstavo o volku, ki je iskal pravljico.

Majska tombola

V sredo, 09. maja, smo v skupni jedilnici doma zopet odigrali igro Tombolo. Kot je že v navadi, se vedno zbere večje število stanovalcev.

Otrokom pričarali pomladno vzdušje

Deževno ponedeljkovo dopoldne nas ni ustavilo pri obisku otrok iz vrtca Izvir. Dogovorjeni smo bili, da jim stanovalka Božena prebere pravljico z naslovom Čebelica Meli. Zgodba govori o čebelici Meli, ki je s svojim sestricami živela v panju, a ker je bila še majhna, ji ni bilo dovoljeno oditi v svet. Nekega dne pa je njihov panj napadel medved, zato je morala odleteti.

Afrika v Pegazovem domu

S potopisnimi predavanji približamo svet našim stanovalcem. Nekateri so nekaj od tega doživeli tudi sami, nekateri stanovalci pa niso nikoli stopili na drugo celino, zato so jim take predstavitve zelo zanimive in dragocene.

Stran 116 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik