Novice

Nazaj

Obisk prireditve ob materinskem dnevu

V ponedeljek 26. marca smo se odzvali vabilu vrtca. Ogledali smo si njihovo prireditev ob Materinskem dnevu. V lep sončen popoldan, do kulturnega centra, se nas je odpravilo devet stanovalcev.

Potopisno predavanje o Afriki

V četrtek, 22. marca smo prisluhnili popotnici Patriciji Jeranko, ki nam je predstavila tritedensko potovanje v Afriki. Izvedeli smo, da sta s fantom začela potovanje v Tanzaniji.

Druženje ob zvokih ansambla Jožeta Kranjca

Četrtkovo, že tako toplo ozračje so dodatno ogreli člani ansambla Jožeta Kranjca. Z svojim glasom in stasom so pričarali pravo vzdušje. Našim stanovalkam so ob marčevskih praznikih z pesmijo z veselim srcem voščili lepe praznike.

Ogled kulinarične razstave

Kot vsako leto poprej, smo se tudi letos odzvali vabilu Društva za ohranjanje narodnih jedi in običajev iz Rogaške Slatine na ogled njihove kulinarične razstave. Čeprav je le ta potekala cel dan, smo se je mi udeležili že v dopoldanskih urah.

Razvajanje v Pegazovem domu

Večina naših stanovalcev pozna Kozmetiko Afrodita in njihove izdelke, ki temeljijo na osnovi naravnih sestavin. Zato je povabilo na razvajanje s to lokalno kozmetično hišo, pri stanovalcih vzbudilo veliko zanimanja.

Učenci III. OŠ prinesli zvončke

Osmi marec je posvečen vsem ženam, materam, dekletom, babicam, zato so Pegazov dom ob tej priložnosti znova obiskali učenci III. OŠ. S šopki laških zvončkov in prisrčnim programom so nam polepšali dan.

Iskanje srečnih številk

Zadnji dan v mesecu februarju smo v dopoldanskih urah zopet iskali srečo pri izžrebanih številkah. Kot je že v navadi, se vsako tombolo zbere veliko stanovalcev, spet nekateri z željo po zmagi, drugi z željo po druženju.

Poroka na pustni dan

Na pusta je pač vse mogoče, tudi poroke… V našem domu je bila poroka čisto ta prava, sicer pustna, a ženin je vzel nevesto, nevesta pa je tudi rekla: »pa naj bo«. Svatovščina je bila kot se spodobi, prstani so kar bleščali od zlata, poročna torta je bila narejena v pekarni Miš Maš…

Obiskali so nas kurenti iz Ptuja

Letošnje pustne maske so stanovalke in stanovalce Pegazovega doma obiskovale kar vse dni, od pustne sobote pa do pustnega torka.

Stran 118 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik