Novice

Nazaj

Gobarsko veselje

Gospodinja Relika iz skupine 1A je na ponedeljkovo jutro prav prijetno presenetila svoje stanovalce na skupini. Prinesla je veliko košaro, v kateri so se bohotili prelepi rjavi jurčki.

Naša Rezka

Jesen je prišla na obisk in se je odločila, da kar ostane. Prinesla je razne dobrote, s katerimi smo obdarili našo Rezko. V soncu so se bleščale buče in bučke, grozdje in koruza in še kaj bi se našlo.

Srečanje stanovalcev Pegazovega doma in Doma dr. Jožeta Potrča

Že skoraj tradicionalni piknik stanovalcev Pegazovega doma in Doma dr. Jožeta Potrča se je tokrat odvijal pod »Štajerskim Triglavom« na Lovskem domu, 26.09.2012. Dolgo smo čakali na lepo vreme in sedaj smo ga tudi dočakali. Polni pričakovanj in navdušenja.

Mandolinisti v Pegazovem domu

Nepozaben nedeljski popoldan nam je 23. septembra pričarala mala skupina mandolinistov Sloga iz Zagreba. V skupni deluje 10 članov, od mlajših do starejših. Vse melodije, ki so jih igrali pa so, tako sami pravijo in mi se s tem zelo strinjamo, za dušo.

Na sprehodu z učenci I.osnovne šole

Lepo, sončno petkovo popoldne smo izkoristili za sprehod po Rogaški Slatini. Z pomočjo šestih učencev osmega razreda prve osnovne šole in učiteljice Natalije, smo stanovalce na invalidskih vozičkih odpeljali na sprehod do Parka.

Družina Milenković ponovno navdušila

Tudi letošnje poletje, so naše stanovalce z izvirnim nastopom navdušili prof. Zoran Milenković ter njegovi otroci Teofil, Timosena in Atanossie.

Glasbeni nastop bratca in sestrice

V sredo, 21. avgusta, sta s svojo prisotnostjo stanovalcem Pegazovega doma polepšala dan Francis in Stella Pogačič iz Pristave pri Mestinji.

Igranje Tombole

Sredino dopoldne smo preživeli zelo družabno, igrali smo namreč Tombolo. Ker je ta igra zelo priljubljena, se vselej zbere veliko stanovalk in stanovalcev.

Stran 114 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik