Novice

Nazaj

V prostovoljstvu najdeš prave prijatelje

Ljudje moramo držati skupaj, si pomagati, se poslušati, si zaupati, biti pošteni in prijazni drug do drugega. Skupaj zmoremo več. Prav na tak način Pegazov dom sodeluje s prostovoljci iz Rogaške Slatine

Piknik pridnih prostovoljcev

V sredo, 25.10.2012 smo povabili naše zveste prostovoljce, kateri se čez vse leto trudijo polepšati dneve stanovalcem Pegazovega doma, na kostanjev piknik na turistično kmetijo Pomona.

Predavanje o uroloških težavah

V četrtek 25.10.2012 nam je magistra farmacije Tanja Zorin pripravila zanimivo predavanje o pogostih težavah s sečili.

SLO 1

11. oktobra je bilo v Pegazovem domu živo kot na sejmu…V naše prostore se je preselil studio Radia SLO 1, kasneje se je pridružila še TV ekipa.

Druženje ob jesenskih delavnicah

Oktober je mesec, ko se ob tednu otroka veselimo snidenja in druženja z otroci iz vrtca Izvir. Sredinega obiska nam tudi vreme ni uspelo prekrižati.

Obisk otrok

V sredo 3. oktobra so nas obiskale učenke prostovoljke sedmih in osmih razredov II OŠ Rogaška Slatina.

Sprehod in ogled Aninega dvora

Tople jesenske dneve radi izkoristimo za sprehod po Rogaški Slatini, kjer občudujemo prelepo pokrajino, tokrat pa smo se odpravili na daljši sprehod, kar do Aninga dvora.

Ogled razstave ročnih del

V okviru aktivnosti mednarodnarodnega dne starejših, ki smo ga obeležili 1.oktobra, smo si sredino dopoldne popestrili z ogledom Doma starejših Šentjur.

Zlata leta – mednarodni dan starejših

1. oktobra se v Sloveniji na ta dan opozori na odnos do starejših, domovi za starostnike imajo večinoma dan odprtih vrat, hkrati pa razne aktivnosti, s katerimi predstavljajo svoje delo in poslanstvo. Tudi mi smo svoj čas in misli namenili temu dnevu ter vsem našim stanovalcem

Bučijada

Na zelo pomemben dan, mednarodni dan starejših, smo se veselili in družili skupaj z DU Kostrivnica. Sodelovali smo pri posebnih maši, prav za ta dan. Poizkusili smo dobrote iz buč, na tisoč in en način, katere je pripravilo naše kuharsko osebje.

Stran 113 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik