Novice

Nazaj

Božični koncert

V sredo, 12. decembra so učenci Glasbene šole Rogaška Slatina v Pegazovem domu izvedli že tradicionalni božični koncert. Od najmlajših, do starejših, od flavt, citer, harmonik – diatoničnih, klavirk, do kitar, saksofonov… 

Obisk župana občine Rogatec

V torek 11. decembra je župan Martin Mikolič, obiskal naše občane v Pegazovem domu. Kot že tradicionalno, jim je izrekel dobre želje za prihajajoče leto, lepe božične praznike, predvsem pa je bil vesel, ker je za njih lepo poskrbljeno…

Decembrska čarobnost

Ponedeljkovo dopoldne je bilo v Pegazovem domu naravnost čarobno. Čar prihajajočih praznikov je bilo čutiti ob postavljanju novoletne smrečice in prižigu luči, ki so odsevale na smrečici.

100 let Marije Gobec

V torek, 4. decembra, smo v Pegazovem domu praznovali že drugi 100. jubilej v tem letu. Prvo praznovanje je bilo meseca junija, ko je 100 let dočakala Finči Kert, decembra pa je 100 let dopolnila Marija Gobec, ki je prišla v Pegazov dom februarja 2009.

Mladost v domu

Danes so nas obiskali pomladek Lions cluba Leoni.

Silvestrski poljub pri nas

Praznični december je v Pegazovem domu otvoril legenda slovenske glasbe Alfi Nipič. S seboj je pripeljal še mlado pevko Nino Vodušek iz Poljčan, ki je z Alfijem že posnela tudi prvi CD in se je z nekaj pesmimi predstavila še nam.

Krst mošta v Pegazovem domu

»Pršu je pršu sveti Martin, on ga je krstil, jaz ga bom pil« V petek, 9. novembra, je stanovalce v Pegazovem domu obiskala folklorna skupina Minerali iz Rogaške Slatine in uprizorila obred krsta mošta.

Jesenski sprehod z otroci

V petek, 16. novembra smo z pomočjo učencev I. Osnovne šole Rogaška Slatina stanovalce na invalidskih vozičkih odpeljali na sprehod do parka.

Druženje z otroci iz Vrtca Studenček

V sredo, 13. novembra 2012, smo obiskali otroke iz Vrtca Studenček. Druženja z vrtčevskimi otroci se naši stanovalci vsakokrat zelo razveselijo, saj jim le ti z svojo razigranostjo in pozitivno energijo privabijo nasmešek na obraz in polepšajo dan.

Stran 112 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik