Novice

Nazaj

DSC_0097.JPG

Medgeneracijsko srečanje

V okviru Društva za pomoč pri demenci Spominčica Rog. Slatina so stanovalci na 1. Medgeneracijskem srečanju predstavili svojo koreografijo z žogo bend.

DSC_0090.JPG

Borneo

Potovanja so dobra za dušo in pripomorejo veliko k naši strpnosti do drugih.

DSC_0115.JPG

Diši po pečenih kostanjih

Čudoviti jesenski dnevi, ki so nam letos podarjeni so še lepši v dobri družbi in ob pečenih kostanjih. Mi smo si jih privoščili obilo, zraven pa degustirali še domači mošt, ki so ga prinesli zaposleni.

DSC_0182

Minerali v Pegazovem domu

»Pršu je pršu sveti Martin, on ga je krstil, jaz ga bom pil« 

V sredo, 11. novembra, je stanovalce v Pegazovem domu  obiskala folklorna skupina Minerali iz Rogaške Slatine in uprizorila obred krsta mošta.

žogabend

Žogabend med najmlajšimi v vrtcu

V petek, 06. novembra smo se na čudovit jesenski dan peš odpravili v Vrtec Izvir, kjer se je žoga bend Pegazovega doma predstavil otrokom.

DSC_0019

Medeni teden

V tednu od 02. do 08. 11. smo imeli v Pegazovem domu medeni teden – dva predavanja, stojnico in vsak dan na jedilniku tudi kakšno jed (po želji) z dodatkom medu. Na kuharski urici smo v petek pekli mmm…medenjake.

DSC_0192.JPG

Jesen v Rogaški Slatini

Odpravili smo se na sprehod in vožnjo po Rogaški Slatini, ki žari v čudovitih jesenskih barvah.

DSC_0168.JPG

Obiranje jesenskih plodov

Na skupinah Zarja in Spominčice smo od pomladi opazovali bujno rast jablan, vinske trte in visokega vzpenjajočega fižola

DSC_0067

Srečanje prostovoljcev

V sredo, 28. 10. 2015, smo se skupaj s Karitasovimi prostovoljci zbrali na tradicionalnem jesenskem srečanju prostovoljcev v Pegazovem domu. Namen druženja je, da se jim zahvalimo za njihovo plemenito delo, toplino in pozitivno energijo, ki jo s svojim prostovoljnim delom prinašajo med naše stanovalce.

DSC_0001

Klubi svojcev

Tokratni Klubi svojcev so potekali v okviru tedna aktivnosti ob Svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni. 

Stran 87 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik