Novice

Nazaj

Prekmurje se predstavi

Prekmurje se predstavi

Naša avla barvito diši po prekmursko – štorklje, reka Mura, panonske, s slamo krite hiše, kmečka opravila, konji, sončnice…obiskalo nas je deset slikarjev in se nam predstavilo s svojimi mojstrovinami.

Paviljon kaktej in Pomona

Paviljon kaktej in Pomona

Avgustovski dnevi so prav primerni za potepanja naokoli. Tako smo na željo stanovalk in stanovalcev obiskali Paviljon kaktej v Cerovcu pod Bočem ter rojstno domačijo naše medicinske sestre Mojce ter brata Janka Zupanec, poimenovano Pomona.

Punčke s sivko

Punčke s sivko

Tokrat smo se lotili izdelave punčk, ki bodo imele znotraj sivko, saj jo obožujemo. Zbrala se nas je lepa skupinica, ki je cvetke najprej »osmukala«, kot rečemo po domače. Gospodinja in šivilja Tatjana bo zadeve okrepila po šiviljski plati in s skupnimi močmi bodo nastale punčke s sivko – seveda v več delavnicah.

Pečeno imamo najraje

Pečeno imamo najraje

Koruzni piknik je potekal v zunanjem atriju, kjer je zelenica in pa senca. Kljub malo oblačnemu vremenu, nismo dopustili oblakom, da bi nas slabo vreme pregnalo.

Moške zmage na tomboli

Moške zmage na tomboli

Na avgustovski tomboli so slavili moški, saj so zmagali g. Mirko, g. Viktor in g. Stanko. Veseli so bili prejema praktičnih in zelo uporabnih nagrad sponzorja Drogerie Markt.

Zelena svežina

Zelena svežina

Našo četico pohodnikov nordijske hoje vleče v zeleno, saj je v teh vročih in soparnih dneh v gozdu prav blagodejno…

Sedeča odbojka

Sedeča odbojka

Odbojka je ekipna športna panoga, ki jo igrata dve ekipi na igrišču, razdeljenem z mrežo. Zaradi svoje raznovrstnosti in več različnih zvrsti, glede na različne okoliščine, omogoča igranje vsakomur.

Stran 46 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik