Novice

Nazaj

Trgatev v Poljčanah

Že tradicionalno srečanje stanovalcev Pegazovega doma in Doma dr. Jožeta Potrča Poljčane se je letos odvijalo 13. septembra v Poljčanah.

Bogato dogajanje za stanovalce

Tako kot je bilo bogato letošnje kulturno dogajanje v Rogaški Slatini, je bilo bogato tudi za stanovalce Pegazovega doma. Rogaške novice, 9.09.2011

Tombola

Prvo sredino dopoldne v mesecu septembru smo izkoristili za igranje tombole. Kot ponavadi so se je udeležili številni stanovalci.

Ogled razstave Rogaška Slatina 1572 - 2069

Prijetno, s soncem obdano sredino dopoldne je bilo kot nalašč za sprehod do Anine galerije, kjer smo si ogledali razstavo z imenom Rogaška Slatina 1572 – 2069.

Obiskali smo Steklarno Rogaška

V mesecu avgustu, ko se ljudje odpravljajo na dopust, smo se s stanovalci Pegazovega doma, s turističnim cestnim vlakcem odpravili na ogled enega izmed vodilnih proizvajalcev kristalnih izdelkov na svetu – Steklarne Rogaška d.d.. Rogaške novice, 26.08.2011 Šentjurčan, 2.09.2011

Ljudske pevke v Pegazovem Domu

V torek, 23. avgusta, je bil Pegazov dom prežet z ljudskim petjem, igro in smehom. Naše stanovalce so obiskale ljudske pevke iz kulturnega društva Rogatec.

Milenkovići ponovno navdušili

Kot že nekaj let, so nas tudi v letošnjem avgustu obiskali glasbeno nadarjeni otroci Milenković, tokrat celo brez spremstva staršev.

Koruzni piknik

Vroč sredin popoldan so našim stanovalcem polepšale gospodinje, ki so pripravile koruzni piknik in z njim koruzo na različne načine.

Izdelovanje piščali

V Pegazovem domu je vse leto pestro in živahno. Stanovalci zapolnijo svoj čas s številnimi aktivnostmi. Ena izmed aktivnosti je tudi druženje v skupini, kjer stanovalci z različnimi tehnikami oblikujejo »umetnine«, ki krasijo dom. Rogaške novice, 12.8.2011 Šentjurčan, 12.8.2011

Obiskali smo Steklarno Rogaška

Na sončno sredino dopoldne smo se s turističnim cestnim vlakcem odpravili na ogled enega izmed vodilnih proizvajalcev kristalnih izdelkov na svetu – Steklarne Rogaška d.d..

Stran 123 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik