Novice

Nazaj

Vadba na zunanjih napravah

Topli sončni žarki, ki so končno pokukali na plano ter prebudili pomlad so iz sobic zvabili tudi naše stanovalce. V zimskem času smo se odpočili, sedaj pa je čas, da si zopet naberemo kondicijo ter razgibamo telo, zato smo pričeli z vadbo na zunanjih fitnes napravah.

Športne igre z prostovoljkama

V okviru prostovoljnega dela, ki ga opravljajo dijaki Šolskega centra Rogaška Slatina potekajo tudi športne igre. Le te se odvijajo pod vodstvom dveh simpatičnih dijakinj, ki vedno znova poskrbita za sproščeno vzdušje. 

Srečanje prostovoljcev

Karitasovi prostovoljci že od vsega začetka vestno obiskujejo naše stanovalce ter na različne načine pomagajo in sodelujejo s Pegazovim domom. 

7 let v Pegazovem domu

4. aprila smo v Pegazovem domu praznovali 7. obletnico delovanja doma. Prireditev je obiskal tudi župan Rogaške Slatine ter nagovoril zaposlene in stanovalce doma

Velikonočni prazniki

Velike noči, največjega krščanskega praznika so se stanovalci zelo veselili. Teden dni pred veliko nočjo je potekala sveta spoved. Na veliki petek, dan strogega posta je na vseh stanovanjskih skupinah že prijetno dišalo po poticah. 

Ob materinskem dnevu

Zima se je umaknila,

pomlad prihaja že med nas,

sonce je vedno močneje

in vse prepaja nas…

Klubi svojcev

V Pegazovem domu smo 21.3. organizirali Klube svojcev skupin Ob potoku, Rožmarin in 1A, 26.3. pa so Klubi svojcev potekali na skupinah Mavrica in Modrijani

Skupni pevski nastop

Pevci Moškega pevskega zbora iz Rogaške Slatine nas obiščejo vsako leto v mesecu marcu in s pesmijo, ter prijaznimi besedami popihajo predvsem stanovalkam na dušo.

Klubi svojcev in predvelikonočna delavnica

Stanovalci, svojci in osebje Pegazovega doma tvorimo trikotnik ter pletemo mrežo odnosov, ki so zelo pomembni za dobro medsebojno sodelovanje in s tem dobro počutje naših stanovalcev. 

Stran 109 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik