Novice

Nazaj

DSC_0002.JPG

Tombola s sponzorjema Donat Mg in DM

Tokratna avgustovska tombola se je odvijala v pozitivnem vzdušju in veselju ob prejemu nagrad, ki so jih tokrat prejeli gospod Martin, gospod Jože in gospa Sonja.

DSC_0006.JPG

Zajtrki ob zelenju in poslušanju ptic

Kaj je lepšega kot lepo poletno jutro preživeti zunaj v zelenju in poslušanju ptic ter uživati ob dobrem zajtrku? Opazovati kako sonce vzhaja in umirjeno pričeti dan…

DSC_0068.JPG

Sladoled s kitaristom in pevci

»Uf, kako je vroče in četrtemu vročinskemu valu še ni videti konca«, se sliši povsod. Za stanovalce negovalnih skupin, ki še posebej težko prenašajo vroče poletje, smo pripravili sladoledno osvežitev s kitaristom Rokom in domskimi pevci.

DSC_0329

Otvoritev slikarske razstave

Do konca septembra bomo v avli Pegazovega doma občudovali slike prijazne slikarke gospe Emilije Trontelj iz Rogaške Slatine.

DSC_0014.JPG

Razstava 350 let Rogaške Slatine

Danes dopoldan, še preden je vročina uspela dobiti moč, smo stanovalke in stanovalce peljali do Kulturnega centra, kjer smo si ogledali nadvse zanimivo razstavo ob 350 – letnici Rogaške Slatine.

DSC_0310

Vse najboljše drage Ane!

V Pegazovem domu tradicionalno ohranjamo običaj praznovanja godov vseh stanovalk z imenom Ana, saj je to lepo žensko ime povezano z Rogaško Slatino.


 

DSC_0262

Športno na terasi Pegazovega doma

V sredo, 22. junija smo se s stanovalci zbrali na terasi Pegazovega doma, kjer smo organizirali športne igre z vodo.
 

DSC_0275

Pripravili smo metin sirup

Že tretje leto zapored smo z gospodinjama Tatjano in Nevenko kuhali metin sirup. Na lepo sončno dopoldne smo na naši zeliščni gredici porezali vso poprovo meto.
 

DSC_0267.JPG

Julijski palačinka party

Kar se dobro obnese, je vredno obdržati, zato smo v Pegazovem domu po lanskoletnem »krstu« peke palačink tudi letos pogostili naše stanovalce, svojce in druge obiskovalce, ki so ta dan prišli na obisk v dom. 

Stran 89 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik