Novice

Nazaj

Luč miru iz Betlehema

V soboto, 20.12. so nam mladi skavti iz Slovenske Bistrice v Pegazov dom prinesli luč miru iz Betlehema, ki je letos prišla v Slovenijo že osemnajstič.

Božično-novoletna stojnica ročnih del stanovalcev

V torek, 16.12. 2008 smo v avli Pegazovega doma postavili stojnico ročnih del stanovalk in stanovalcev Pegazovega doma. Mimoidoči so si lahko ogledali razne simbole božično – novoletnega časa.

Miklavževo v Pegazovem domu

Vsako leto, na Miklavževo, Miklavž obišče tudi stanovalce v Pegazovem domu. V letošnjem decembru pa je bilo to še prav posebno doživetje, saj je s seboj pripeljal skoraj tako številno spremstvo, kot angleška kraljica. Rogaške novice, 12.12.2008 Šentjurčan, 12.12.2008

Koncert Glasbene šole Rogaška Slatina

se je v Pegazovem domu odvijal v sredo, 10. decembra. Učenci so se predstavili na različnih instrumentih, nekateri o spremljavi klavinove, drugi samostojno.

Ansambel Iskrice

V zadnjih novemberskih dneh so stanovalce v Pegazovem domu razveselila dekleta, ki sestavljajo ansambel Iskrice.

Tamburaši razveselili stanovalce v domu

Glasba nas spremlja skozi vse življenje, nas bogati, lajša težave in še veliko lepega bi lahko zapisali o njej. A ni potrebno, rajši bomo povedali, kako so stanovalce v Pegazovem domu ponovno razveselili Tamburaši iz Rogatca.

Mavrica

Kot je pester izbor barv v mavrici je pester tudi izbor različnih dogodkov v Pegazovem domu. Nepozabno druženje in peka piškotov babic in dedkov z otroci iz vrtca, ter slikarsko popoldne s člani društva likovnikov Mavrica je vsem navzočim obarvalo dneve v veselem razpoloženju. Rogaške novice, 14.11.2008 Šentjurčan, 14.11.2008

Peka piškotov z otroci iz vrtca

Z otroci in vzgojiteljicami iz vrtcev Rogaška Slatina se radi družimo, pa ne le to, tudi piškote si spečemo, da je življenje še bolj sladko.

Ustvarjanje z likovniki iz društva Mavrica

Ponedeljkov popoldan, 10. novembra, so nam barvno polepšali člani društva likovnikov Mavrica: Jožica Trobec, Marija Ducman, Vjera Biljak – Gerjević, Alojz Antonič, Breda Slanc – Vulić, Angelca Stankovič ter Marta Kunst

Stran 147 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik