Novice

Nazaj

Prva tombola z Drogo Kolinska v letu 2012

V sredo, 5. januarja, smo zopet začeli z igranjem najpriljubljene igre. Odločili smo se, da bomo za vsako tombolo v letošnjem letu podelili še dve simbolični nagradi in sicer, nagradi za četrto in peto mesto.

Praznično obarvani

Tokratni Klubi svojcev so zaradi bližajočih se praznikov potekali nekoliko drugače. Vsi skupaj smo se zbrali na skupinah stanovalcev, kjer je dogajanje potekalo v neformalnem vzdušju.

Spoznavanje Belgije in njene kulinarične kuhinje

Petek, 09. december 2011, ni bil čisto navaden dan. Stanovalci v Pegazovem domu so nestrpno čakali popoldne, ko so nas obiskali otroci II. osnovne šole z mentorico Lidijo Bajc in asistentko Liso, ki prihaja iz Belgije.

Žena je spakirala, kaj pa zdaj...

Šaljiva gledališka monokomedija ... mož, upešen poslovnež, se nekega dne vrne domov, kjer najde pismo svoje žene. Žena mu je v pismu povedala kar mu gre, da ga zapušča, ker mu nikoli ni bilo mar zanjo in za otroke.

Stari običaji še živijo

Poleg trgatve še vedno veljajo koline za enega izmed praznikov. Ker v Pegazovem domu dajemo veliko poudarka na ohranjanje starih običajev, smo tudi letos, na željo stanovalcev organizirali koline

Stran 120 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik