Novice

Nazaj

Vzpodbuda hrbtenici

Vzpodbuda hrbtenici

V četrtek, 1.6. 2017 nas je obiskala Nives Drovenik in stanovalcem Pegazovega doma predstavila majice, ki imajo toplotni in magnetni sistem zaščite hrbtenice. Stanovalci so bili navdušeni in so dobili v posojo 4 majice, ki si jih bodo izmenjali, kasneje pa bodo povedali svoje izkušnje.

Učenci in učitelji III. OŠ so bili navdušeni

Učenci in učitelji III. OŠ so bili navdušeni

Vsi se spominjamo časov, ko smo obiskovali šolske klopi in ko smo se z vrstniki učili za čim boljše ocene ... večina nas ima na to obdobje lepe spomine. Od tega, ko so stanovalci Pegazovega doma zapustili šolske klopi, je minilo že ogromno časa. Člani žoga benda so se na povabilo III. Osnovne šole z delovno terapevtko Matejo in pripravnico Evo, v sredo, 17.05. 2017, odpeljali k njim na obisk.

Pet kosmatih smrčkov

Pet kosmatih smrčkov

V četrtek, 25. 5. na dan mladosti so nas v Pegazovem domu razveselili člani Kosmatih smrčkov. Obiskalo nas je 5 veselih in razigranih psičkov, ki so nam pokazali, kaj vse znajo. Z nami so bili Ina, Brane, Maya, Jack in Megi.

Sprostitev ob mandalah

Sprostitev ob mandalah

Stanovalce je zelo prevzelo risanje mandal ob prijetni glasbi. Ko rišemo mandale se je potrebno osredotočiti na drobno delo in ob tem se poveča naša pozornost. Vse razlage njenega pomena so si enotne, da je središče mandale povezano s središčem tistega, ki jo riše. 

Ob dnevu muzejev smo obiskali Anin dvor

Ob dnevu muzejev smo obiskali Anin dvor

Ob vstopu v Anin dvor nas je očarala osrednja prireditvena dvorana, katere razkošna okrasitev s kristali pove zgodbo o steklu in vodi, ki sta se  z roko v roki podala na pot uspeha in izoblikovala Rogaško Slatino. 

Hoja s palicami »po nordijsko«

Hoja s palicami »po nordijsko«

Petkovo nordijsko hojo smo pričeli z malo teorije in nadaljevali z veliko prakse. Napovedoval se je lep dan in za pohode.

Stran 72 od 163 (Vseh vnosov: 1629)

Uradni podatki

Stopite v stik