V slovo Marinki

Nazaj

V slovo  Marinki

Zelo me je pretresla novica o smrti naše drage pevovodkinje Marinke, ki smo jo imeli vsi zelo radi in jo bomo zelo pogrešali. (Mirko Ogrizek)

Marinka je bila zborovodkinja, kot bi bila naša mama. Pogrešam jo, vsak dan mislim nanjo in zelo mi je žal. (Cita Sajko)

Z gospo Marinko je bilo zares veselje sodelovati. Vrsto let je kot prostovoljka prihajala v Pegazov dom in se zavzeto vključevala v razne aktivnosti - vodila pevski zbor stanovalcev ter pevski zbor UTŽO, z igranjem harmonike je animira stanovalce v skupinah oseb z demenco in sodelovala na raznih prireditvah in dogodkih, ob rojstnih dnevih je popestrila mnoga praznovanja z igranjem na harmoniko in petjem. Kot upokojena ravnateljica je v vlogi zborovodkinje s pridom uporabljala pedagoška znanja in je uspešno vodila in motivirala stanovalce k petju.  Poleg tega je bila vedno nasmejana in dobre volje, kar je ugodno vplivalo na stanovalce, svojce, prostovoljce in zaposlene v Pegazovem domu. V dom je prinašala obilo pozitivne energije in sproščenosti, na skupnih srečanjih je zavzemala aktivno vlogo s harmoniko, pesmijo in šalami je poskrbela za prijetno vzdušje. 

Tako sem jo prejšnji teden povabila na koruzni piknik, saj sem vedela, da ima zelo rada pečeno koruzo in jo poprosila, da bi za dobro vzdušje še zaigrala na harmoniko in bi pevci zapeli nekaj pesmi. Z veseljem mi je potrdila. Usoda je hotela drugače… v velikem številu smo se stanovalci in zaposleni šli poslovit v vežico in  27.08. je bila sv. maša v Pegazovem domu za našo drago gospo Marinko, ki jo je daroval g. Jože Vehovar.

Draga gospa Marinka, iskrena hvala za vse lepe nepozabne trenutke, ki smo jih preživeli skupaj ob mnogih veselih dogodkih v Pegazovem domu. Za vedno boste ostali v srcih nas vseh, ki smo vas imeli radi. Iskreno sožalje hčeri Metodi in ostalim sorodnikom in prijateljem. (Mateja Fidler)

V slovo  Marinki
V slovo  Marinki
V slovo  Marinki
V slovo  Marinki
V slovo  Marinki
V slovo  Marinki
V slovo  Marinki
V slovo  Marinki

Uradni podatki

Stopite v stik