Slovesen zaključek veselega decembra

Nazaj

Leto je zopet pri koncu. Tako stanovalcem kot zaposlenim v Pegazovem domu je nasulo veliko dobrega pa tudi marsikatero preizkušnjo. Kakorkoli že, prazničen december je bil vesel, razigran in poln lepih trenutkov.

Slovesno smo ga zaokrožili s tradicionalno novoletno zabavo po vseh stanovanjskih skupinah. Začelo se je s slavnostnim kosilom naših kuharjev in nadaljevalo ob dobrotah, ki so jih pripravile gospodinje.

V vsaki skupini so se zvrstili različni nastopajoči. Z ubranimi glasovi je stanovalce razveselila Komorna vokalna skupina Amadeus, v mladost sta nas ob spremljavi harmonike z melodijo Bila sva mlada oba popeljala Marija Ožura in Marjan Ostruh, glas harmonike in poskočne melodije Vokalne skupine Deci so se dotaknile src naših stanovalcev, veselo so zraven zapeli in nekateri tudi zaplesali. Kar načuditi se nismo mogli gibčnosti Petre in Davorja, ki sta nam zaplesala čačača, rumbo in jive. Glasen smeh je odzvanjal ob nastopu KUD-a Kostrivnica, ki je predstavilo odlomek o legendi kako so Lemberžani ustrelili klobaso. V svet klasične glasbe nas je z mojstrskim nastopom popeljal Jan Čugalj. Stanovalce je s toplimi in spodbudnimi besedami nagovorila tudi direktorica Kristina Kampuš in z njimi nazdravila letu, ki je pred vrati. Tudi letos smo jih razveselili zaposleni, ki smo za naše stanovalce odplesali ples njihove mladosti – charlestone. Velik aplavz in navdušeni nasmehi so nam potrdili, da je stanovalcem še posebej všeč, ko se zanje na malo drugačen način potrudimo mi, zaposleni, ki skupaj z njimi preživimo največ trenutkov, ki med nami tkejo posebne vezi in nas povezujejo.

Naj nas tudi leto, ki prihaja poveže v medsebojnem zaupanju in spoštovanju ter nam prinese obilo zdravja.

Uradni podatki

Stopite v stik