Rdeči noski so pokazali vse

Nazaj

Rdeči noski so pokazali vse

Tine, Vandra in Mafalda so nadvse simpatični rdeči noski, ki so nas danes zabavali v Rogaški Slatini. Tine je vedno za to, da najde, zazna skupaj z drugimi igro, ki se že dogaja, in jo igra dokler se igra sama ne utrudi biti igrana. Rad je. Mafalda je daljna, res daljna, potomka portugalske kraljice Mafalde de Saboia. Je dama v roza, ki obožuje ples z rutkami in vsa oblačila, ki se vrtijo. Vandra pa rada vandra.

In so prišli med nas … živopisani, zabavni, preprosti, najbolj pa smešni. Kar naprej so imeli neke drobne zagate in probleme, ki jih je bilo treba nemudoma razrešiti. Vandro je tiščalo lulat. Tine jo je dvignil na rameni, kajti gospe v prvem nadstropju so rekle, da je tam stranišče. Ni ji bilo za plezanje preko balkona, pa jo je raje nehalo tiščati. Mafalda ima rada roza barvo, vse na sebi ima roza – obleko, čevlje, torbico, pentljo v laseh … pokazala je tudi čipkaste pumparice, ki so … niste uganili – bele so. Plesali so in se vrteli ob glasbi, tako, da so našega Štefana zasrbele pete in je zaplesal in vriskal zraven. Tako jih je navdušil, da so ustanovili pevski zbor Štefano in smo družno zapeli.

Ampak na koncu, se je zgodilo še nekaj… ne vem kako naj se sploh kulturno izrazim in najdem prave besede. Tine je res pokazal vse. Ampak nismo dobro videli in smo želeli, da še ponovi. Hvala za vaš obisk in vse nasmehe, ki ste jih spontano sprožili. Pridite še in skupaj bomo s smehom premagali vse težave.

Rdeči noski so pokazali vse
Rdeči noski so pokazali vse
Rdeči noski so pokazali vse
Rdeči noski so pokazali vse
Rdeči noski so pokazali vse

Uradni podatki

Stopite v stik