Proslavili 9. obletnico Pegazovega doma

Nazaj

DSC_0020

V četrtek, 2 aprila, smo proslavili 9. obletnico našega doma. Prireditev je  namenjena predvsem stanovalcem, vsako leto pa nas s svojim obiskom počasti tudi župan Rogaške Slatine, Branko Kidrič.

Brez domskega pevskega zbora, ki skozi vse leto pridno vadijo s svojo pevovodkinjo  Marinko, si skoraj ne moremo več predstavljati naših prireditev. Tudi tokrat so lepo zapeli, še posebej pa je kot solist blestel stanovalec Mirko. Direktorica se je v svojem nagovoru dotaknila medsebojnih odnosov, ki so izjemno pomembni za naš vsakdan, spomnila pa je tudi na dogodke pred 13 leti, ko so se v Rogaški Slatini pričela prizadevanja za dom za starejše. Ob tej priložnosti se je skupaj z direktorjem, Matjažem Čampa, zahvalila g. Kolencu, bivšemu direktorju podjetja Comett , za njegov prispevek in pogumno odločitev, ki je privedla do realizacije projekta oz.  izgradnje doma v Rogaški Slatini.

Učenci  iz I. OŠ Rogaška Slatina so pripravili čudovit program, že drugič pa smo podelili priznanja za najbolj uspešne delavce. Za leto 2014 je priznanje Pegaz prejela naša prizadevna srednja medicinska sestra Brigita Štih, za NAJ delavko pa je bila izbrana nasmejana Klavdija Škorc, ki dela v kuhinji, vsi pa smo najbolj veseli, ko nam pripravi sladico, saj je po osnovnem poklicu slaščičarka.

Za zaključek so poskrbeli fantje iz skupine Osti Jarej. S svojimi glasovi so tako navdušili vse prisotne, da bi jih čimprej želeli spet poslušati.

DSC_0020
DSC_0023
DSC_0030
DSC_0039
DSC_0043
DSC_0050
DSC_0068
DSC_0084

Uradni podatki

Stopite v stik