Obvestilo

Nazaj

Obvestilo

Dragi svojci,

kljub veliki želji po normalizaciji življenja, se situacija v zvezi z okužbo COVID 19 ponovno zapleta. Število okužb v Sloveniji narašča in ukrepi za preprečevanje okužbe so se zaostrili.

Upoštevaje splošno epidemiološko situacijo bodo obiski vaših svojcev v Pegazovem domu potekali še nadalje po dosedanjem režimu, kar pomeni, da najavite dan in čas obiska. Prosimo, da to upoštevate, slednje je še posebej pomembno za tiste stanovalce, ki sami ne zmorejo priti ven.

Le izjemoma, ob bistveno poslabšanem zdravstvenem stanju stanovalca, bo obisk možen v sobi stanovalca, v tem primeru z obvezno masko in razkuževanjem pri vhodu v dom.

V kolikor ste z vašim svojcem na naši zunanji terasi, je čas obiska omejen na 30 min ( da lahko pride več stanovalcev na vrsto), če pa greste skupaj na sprehod, čas obiska ni omejen. Nošenje mask na zunanjih površinah zaenkrat ni obvezno.

V primeru dežja ali slabega vremena bodo obiski možni na notranjem delu terase.

Želimo vam prijetno druženje s stanovalci istočasno pa vas prosimo za maximalno mero odgovornosti, da prihajate na obisk zdravi in upoštevate splošne preventivne ukrepe.

 

Kristina Kampuš

direktorica

Obvestilo

Uradni podatki

Stopite v stik